Şimdi Ara

BIKTIM ARTIK LÜTFEN İÇERİ BAKIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKDAŞLAR ÖNCELİKLER SELAMIN ALEYKÜM YENİ ÜYEYİM KONU DOĞRUMU YERDE BİLMİYORUM AMA ARTIK İLALLAH OLDUM YOTUBEDE VİDE İZLERKEN YADA FİLİM İZLERKEN VİDEO DONUYOR SONRA TARAYICI KİLİTLERİNYOR SONRA YANIT VERMİYOR DİYİYOR 30 SANYE SONRA KENDİNE GELİYOR AMA SONRA İNTERNET BAĞLANTIMDA SARI ÜÇGEN ÜNLEM İŞARETİ GELİYOR PC Yİ YENİDEN BAĞLATMIYANA KADAR KENDİNE GELMİYOR BAĞLANTI EKRAN KARTINI GÜNCELEDİM FLAS PLAYERİ GÜNCELEDİM YAPMADIĞI BIRAKMADIM LÜTFEN ALALH RIZASI İÇİN YARDIMCI OLUN BIKTIM ARTIK .....

Sistem özeliklerim gt430 ekran kartı 6 gb ram intel quad core 2 q8300 anakart p43es3g PSU 400 WAT ZALMAN

• sorunu pc demi yoksa laptopdamı yaşıyosunuz.
    eğer pc ise ve onboard ethernet kartı kullanıyorsanız. ethernet kartını güncelleyin.
    eğer sorun çözülmezse ve ana akrt üzerinde boş PCI soket var ise ethernet kartı alarak bağlayın sorununuz çözülür.
    eğer laptopda ise wireless bağlayıcınızın sürümünü güncelleyin. eğer devam ederse ve garantisi devam ediyorsa gönderin.
    garantisi yoksa wireless adaptör alın usb den bağlanan. onunla deneyin.
  • HOCAM MASA ÜSTÜ KULANIYORUM ARADA SIRADA PC DİİİİİTT DİYE SES GELİYOR TABİ DİT ESNASINDA PC KİLİTLENİYOR O ESNADA İNTERNETİM DE ÇARPI OLUYOR ÜNLEM OLUYOR VE İNTERNET GELİYOR BUNU GÜNDE BAZDEN 7 8 DEFA OLUYOR BAZENDE 2 3 HOCAM GÜNCELEME YAPTIMDA OLMADI PCI SLOTU VAR YENİ ENTERNET KARTI ALIRSAM SORUN ÇÖZÜLÜRMÜ HOCAM ÇOK SAOL ÇOK TŞK EDERİM.
  • Demir0021 D kullanıcısına yanıt
    pc den gelen dit sesi ram ler ile alakalı da olabilir.
    hatta benim klavyemden kaynaklı olmuştu bir seferinde.
    bir tuş basılı kalmış fark etmemiştim. dır sesi veriyordu arada devamlı.
    eğer arkadaşınızda falan varsa ethernet kartı takıp deneyin yada satın alın. çok pahalı bişey değil zaten.
    en fazla yedekte durur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.