Şimdi Ara

Bıktım böyle yaşamaktan al artık canımı :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
1
Favori
1.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk öncelikle herkes'e merhaba Söyle bir konum vardı zorluklarımı anlatıyordum .http://forum.donanimhaber.com/m_72259153/mpage_5/f_/key_//tm.htm#72545883 bayadan beri ara verdim herşeye sosyal oldum olmadı asosyal oldum delircek vaziyete geldim düşündümde tek burası kalmış benim için bende tüm yöneticilerden bu konuyu kapatmamasını içtenlikle rica ediyorum velakin içimi buraya aktırarak rahatlamak istiyorum kapatılırsada sağlık olsun zaten bu şans bize gülmedi hiç bir zaman .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saian Sakulta Salkım -- 16 Mart 2013; 3:08:20 >

• Hayat o kadar zorluyor ki bazen 21 yaşınızada gelseniz 40 yaşınada gelseniz ağlıyorsun hafız bildiğin hüngür hüngür ağlıyorsun çaresizlikten içim yanıyor diyorum yarada birşey olduğu yok inanıyorum diyorum inancım var diyorum aksam başımı yastığa koyduğumda neden ben diye bağırıyorum kafayı yedim bittim anlayacağınız sıkıldım ben yaşamaktan herşeyi elinden alınmış bir çocuk misaliyim bitsin bu acı beyler cidden kötü yanlızlık çirkinlik paraızlık ee hani nerde benim hayatım .
    Al canımı yaradan istemiyorum ben böyle hayatı bıktım be

• Bu gece aklımda canıma kıymak var amma velakin yaradan demiş haram diye yahu beyler ciddiyim bıktım bunaldım yemin ediyorum parasızlık çirkin ve yanlızlık bir insanı bu kadarmı hayattan soğutur yardım edin Allah aşkına sığınacak bir arkadaşım dahi yok . Bıktım artık kendime sövmekten bıktım artık yüzümü parçalama isteğinden Kurtarın beyler beni sizden başka kimsem yok lan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saian Sakulta Salkım -- 16 Mart 2013; 3:54:34 >
  • Dostum pm den bana yazabilirsin derdini.Eski konuna da yazmıştım anlat diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elLbufFer

Dostum pm den bana yazabilirsin derdini.Eski konuna da yazmıştım anlat diye.

herşeyimi içimi döktüm üstad bitiğim şuan ben ne yapsam fayda yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saian Sakulta Salkım

quote:

Şimdi tane tane anlat hele. Yaşın 21. Okuyor musun ? Ailen var mı ? Varsa ne yapıyorlar ? Mali durumunuz nedir ?
  • Şu an yaşadığım şehrin en çirkin insanlardından biri olan bi arkadaşım var.. Kendisi de bol bol çirkin olduğunu belirtiyor.

Benim çıktığım kız sayısı parmak sayısını geçmezken o sayısını bilmiyor.. Her gün başka bi kızla beraber.

Kızla alakası yok deme sakın bunun sebebi yokluk olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    lanet olsun böyle işe
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Şimdi tane tane anlat hele. Yaşın 21. Okuyor musun ? Ailen var mı ? Varsa ne yapıyorlar ? Mali durumunuz nedir ?

şimdi üstadım yaşım 21 su dünyada herşeyi gördüm elim ayağım tutuyor şükür onca zorluklar yaşadım yıkılmadım ama lanet olası bir takıntıya yerle bir oldum , evet okuyorum çok şükür ailem var ama cok sıkıntılıyım ailemle kavga gürültü annemle tartısırım hep üstüme geliyor baskı yapıyor diye zorla iş yaptırmak gibi vs babam ile zaten karsılıklı alıp konusmamıstır beni okula gelirken geçirmeye gelmeyi bırakın hayırlı yolculuklar bilem dememiştir ne dedi biliyormusun üstad oğlum değil gibi laflar yaptı mali durum asgari ücret

Offf Offf

• Hocam ben tipinde bir sorun goremedim desem? Senden 100 kat cirkin arkadaslarim var benim :)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

şimdi üstadım yaşım 21 su dünyada herşeyi gördüm elim ayağım tutuyor şükür onca zorluklar yaşadım yıkılmadım ama lanet olası bir takıntıya yerle bir oldum , evet okuyorum çok şükür ailem var ama cok sıkıntılıyım ailemle kavga gürültü annemle tartısırım hep üstüme geliyor baskı yapıyor diye zorla iş yaptırmak gibi vs babam ile zaten karsılıklı alıp konusmamıstır beni okula gelirken geçirmeye gelmeyi bırakın hayırlı yolculuklar bilem dememiştir ne dedi biliyormusun üstad oğlum değil gibi laflar yaptı mali durum asgari ücret

Offf Offf

Nerede okuyorsun üniv mi ? Şimdi annen ne için zorla iş yaptırıyor ne işi ? Tam olarak sorunun ne tipinle mi alakalı ?

• quote:

Bu gece aklımda canıma kıymak var amma velakin yaradan demiş haram diye yahu beyler ciddiyim bıktım bunaldım yemin ediyorum parasızlık çirkin ve yanlızlık bir insanı bu kadarmı hayattan soğutur yardım edin Allah aşkına sığınacak bir arkadaşım dahi yok . Bıktım artık kendime sövmekten bıktım artık yüzümü parçalama isteğinden Kurtarın beyler beni sizden başka kimsem yok lan

buda benim

Saçmalıyorsun, harbi saçmalıyorsun. Öyle bir anlatmışsın ki resimden bir ucube çıkıcak zannettim. Kardeşim sen bir psikoloğa görün derim.

Kendi canına kıymak bu kadar basit mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: XR9

quote:

Bu gece aklımda canıma kıymak var amma velakin yaradan demiş haram diye yahu beyler ciddiyim bıktım bunaldım yemin ediyorum parasızlık çirkin ve yanlızlık bir insanı bu kadarmı hayattan soğutur yardım edin Allah aşkına sığınacak bir arkadaşım dahi yok . Bıktım artık kendime sövmekten bıktım artık yüzümü parçalama isteğinden Kurtarın beyler beni sizden başka kimsem yok lan

Saçmalıyorsun, harbi saçmalıyorsun. Öyle bir anlatmışsın ki resimden bir ucube çıkıcak zannettim. Kardeşim sen bir psikoloğa görün derim.

Kendi canına kıymak bu kadar basit mi?

Üstad basit anlık duruma bakar ama yapmamamın nedeni inanç , hocam ben beğenmediğim sürece böyle gidecek hep psikoloğa gittim oda birşey diyemedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saian Sakulta Salkım -- 16 Mart 2013; 3:55:10 >

• Hocam bence sen dalga geciyorsun, veya ilgi bekliyorsun? Tipinde sorun yok..bir onceki oturumda param var mutlulugum yok demissin..simdi param yok diyorsun? Hakikaten ilgi istiyorsan bu kadar insani burada dalgaya alma..he yok gercekten sorunum var diyorsan, ki iki ihtimallede bir sorunun var, o zaman daha duzgun bir psikologa gorunmeni tavsiye ediyorum.
  • Prozac. Veya direk uyuşturucu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuefox

Hocam bence sen dalga geciyorsun, veya ilgi bekliyorsun? Tipinde sorun yok..bir onceki oturumda param var mutlulugum yok demissin..simdi param yok diyorsun? Hakikaten ilgi istiyorsan bu kadar insani burada dalgaya alma..he yok gercekıten sorunum var diyorsan, ki iki ihtimallede bir sorunun var, o zaman daha duzgun bir psikologa gorunmeni tavsiye ediyorum.

İnsanlar ile dalga geçmek haddime değil , tipte diyorum ki sadece ben beğenmiyorum baskasının beğenip beğenmemesi önemli değil sadece ben beğeneyim , para var ben konuda asgari ücret dedim sadece siz yanlış anlamışınız birde önceki konuda sağ olsun arkadaşların çok ilgisini gördüm ama bir işe yaramadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saian Sakulta Salkım -- 16 Mart 2013; 3:32:02 >
  • dostum resmini pmden atabilir misin merak ettim?
  • saçları uzatsan antonio banderas
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.