Bildirim
BIKTIM ŞU ÜST KAT KOMŞUNUN GÜRÜLTÜSÜNDEN..
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
valla müzik gene gün içinde açıyodur, bi keresinde alt kata öğrenciler taşınmışlardı, elemanlar her gece sabaha kadar bağırarak fifa yapıyolardı. gece 2'de kapılarına gidip ben de katılayım mı diyodum uykulu şekilde ,kusura bakmayın deyip kapatıyolardı fifayı ama ertesi gün tekrar aynı şekilde gürültüye devam ediyorlardı. diğer komşular duvara vuruyolardı hayvan gibi, o zaman gene susuyolardı. yaz tatili gelince taşındı gittiler, bi daha uğramadılar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim geçen aylarda alt komşu geceleri artık ne b.k yiyorsa duvarlara ya da zemine vuruyordu ki güm güm sesler geliyordu. Saatlerce hep aynı ritimde. Ya adam kesip doğruyorlar dedim ya da başka birşey dönüyor. Vallahi inip hıncımı çıkartacaktım ki bir gün sesler kesildi. Gecenin bir vakti ses yapan komşuları Allah bildiği gibi yapsın, huzur vermesin hiçbirine.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X