Bildirim
Bildiğini kaliteli mfi sertifikalı kablo markaları
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Mili)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
https://www.epttavm.com/item/36065272_apple-lightning-data-kablosu-iphone-7-7-plus-6-6-plus-5-5s-md818zma
Orj oldugunu filan yazmış ama ne kadar doğru bilmiyorum. ücretsiz kargoymuş. Alsam mı diyorum ileri de lazım olur. 8 plus kutusundan çıkan kabloda sıkıntı var sanırım arada şarjdan kopup tekrar baglanıyr -
Tr fiyatını bilmiyorum ama Anker’i tek geçerim. Bildiğin orijinal kablodan çok daha kaliteli.
Edit:
Şurada varmış;
m.n11.comKablo Modelleri ve Fiyatları - n11.comhttps://m.n11.com/anker-powerline-orgulu-micro-usb-09-mt-kirmizi-P167049076
Not: satıcı ile uzaktan yakından ilgim yoktur. Görsel ve fiyat bilgisi olarak paylaşıyorum. Araştırın ve orijinal Anker olmasına dikkat edin. Güvendiğiniz bir siteden de alın.
Yurtdışı fiyatı 8€.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TR_001 -- 29 Aralık 2017; 0:25:27 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
Çok teşekkür ederim hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
buradan MFI sorgulaması yapabilirsiniz -
Blitzwolf, anker, spigen ( arada 30 liralara düşüyor), rock ( mfi yok ama sorun yasamadim ben), ugreen, aukey
Blitzwolf ve anker cok kalitelidir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- iphone wifi otomatik açılıyor
- iphone şarj soketi temassızlık
- iphone 13 ses açma tuşu yumuşadı
- iphone kullanılamıyor 1 saat sonra tekrar deneyin
- swap cihaz nedir
- apple watch 9 özellikleri
- en iyi powerbank markaları
- airpods sol kulaklık çalışmıyor
- apple watch 7 özellikleri
- macbook pro yurtdışı fiyatı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X