Şimdi Ara

Bildiğiniz Tüm Kargo Rezaletlerini Unutun!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 16 Aralık 2022 tarihinde PttAVM üzerinden bir sipariş vermiştim, ertesi gün satıcı ürünü PTT Kargo'ya teslim etmiş. Tam 35 gün geçti üzerinden, yürüyerek getirmek isteseler gelebilecek kargo hala bana ulaşmadı. Defalarca aramaya rağmen ''gerekli bildirim yapıldı'' diyorlar. Kargo çıkışı yapıldığı için siparişi iptal edemiyormuş sözde Pttavm. Bunlar bedava bir şey satsa daha sipariş vermem. Tüketici heyetine de başvuru yaptım da kimi kime şikayet edeceksin. Galiba kargoya zarar verdiler veya kaybettilerr.

Bildiğiniz Tüm Kargo Rezaletlerini Unutun!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egzotikbitki -- 23 Ocak 2023; 14:46:21 >

• 2018 yılında 20 metre bahçe teli siparişi vermiştim hepsi burada üzerinden. Kargonun çıkış yeri Zeytinburnu demirciler sitesi geleceği yer Merter yürüyerek gidip alsaydım 1 saate halletmiştim :)
    Kargo Zeytinburnu'ndan Arnavutköy'e buradan Hadımköy'e güzelce bir İstanbul turu atıp 5 günde geldi. Ptt Kargo olunca oturup düşünmek gerekiyor :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Black_34 kullanıcısına yanıt

2018 de hepsibura uzerinden bilgisayar kasasi siparis etmistim. 45 gunde gelmedi hergun ariyorum yok musteri temsilcisi diyor bugun gelicek yarin gelicek 3 gune yolda Bildiğiniz Tüm Kargo Rezaletlerini Unutun!  daha sonra birisi yardimci oldu kasa kaybolmus daha dogrusu kirilmis demelerine gore ne kadar dogru bilmiyorum. 1.5 ay da iade almistim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.