Evet beyler benim bileğim aşırı derece ince arkadaşlarla el tokalaşırken arkadaşlarınki benim yanimda çuval kalıyor.Kız olup benden daha kalın bilekliler var kilo olarak da kiloluyum allah allah? diyerek doktora gittim.[Annem hemşire]
Bugün önce fiziktedavi uzmanına gittik adam elimi eline aldı ve bir taraftan tutarak gücümü göstermemi istedi.. aynı sekilde bir de ters taraftan tuttu bileğinde kas ve kemiksel problem yok dedi bakma sen o arkadaşların bilekleri tamamen yağ kütlesi dedi ve go go go diyerek kapıyı gosterdi.
Ardından Ortapedi Uzmanına gittik adam direk babamın bileğini sordu aslında bababın bileğide oyle kalın da değil yaşımı sordu falan... bişeyin yok dedi tamamen genetikmiş :( bilek kalınlığı ayrıca on kolun ucte birine kadar da kas olmazmış yanı istesende geliştiremezmissin
Benim bileklerde kalın sayılmaz.Tamamen kemik kalınlığıyla ilgili, bilekte kas olmadığından kalınlaştıramayız ama güçlendirmek bizim elimizde..
quote:
Orijinalden alıntı: 15
aynen panpa ya.Kızların bilekleri benden kalın.Resmen utanıyorum. Direkt kemiğin üstünde deri var o kadar yani.Sanırım kemiğin iri olması gerekiyor.Ama o nası olacak?
Genetik işte o. sen ön kol çalışabilirsin şekil durur bileğe doğru incelmesi.
yumurukların üzerinde şınav çek düzenli olarak.. kum torbası varsa yakınlarında eldivensiz çalış üzerinde.. bileklerini güçlendirir, çok çok az da olsa hacimlenebilir