Bildirim
Bileğim Kırıldı, YGS'ye gireceğim
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
geçmiş olsun, kullanmadığın elinle yazmaya çalışmaktan başka çare yok gibi. bir an önce alışmaya çalışsan iyi olur. -
Öncelikle geçmiş olsun, sınavın test şeklinde olması bu konuda sana avantaj sağlayacaktır, sol elinle de az çok bu işi halledebilirsin diye düşünüyorum bu konuda alıştırma yapman için yeterince vakit var. Sınav günü görevlilere söylersin belki onlar sana yardımcı olabilir şıkları işaretlemen konusunda, olmazsa da kendin yapmaya çalışırsın. Sınavda başarılar... -
Kardeş büyük geçmiş olsun. biliyorsun önemli olan 2. Sınav. branşın sayisal değilse okuyarak tek tek işaretlemeyi yapabilirsin sol elle. sayisal ise koluna iyi bak 2. Sinava kadar sıkça doktor kontrolunden gec. Unutma ki hayatta bi sınav her şey değildir başarılar gün içinde ki gelişmeleri yaz buraya. -
Iyi olmuş , bir rakip gitti. -
quote:
Orijinalden alıntı: ClassRouGe
Iyi olmuş , bir rakip gitti.
Farklı bir bakış açısı -
quote:
insanların hayatlarına yön vereceği geleceklerini şekillendireceği bir sınav öncesi yaşanan olumsuzlukta bile soğuk espri yapabiliyorsan yazık -
m.sükrü ciddisindir umarım bu konunuun şakası olmaz çünkü .
ösym sınav merkezine git olduğun şehrin onlara danış derim gerekli düzenlemeyi onlar yapabilirler
yoksa sınavda ordaki görevli öğretmenlerin sana yardım edeceğini hiç düşünmüyorum sınav esnasında konuşmanız da yasak çünkü onlarla
ciddi birşey sonucta tekrar geçmiş olsun -
Geçmiş olsun hocam. -
alçıyı dirseğe kadar yapmıştırlar ve parmakların açıktadır diye tahmin ediyorum. benim de sol el bileğim kırılmıştı, klavye kullanıp rahatlıkla cs oynayabiliyordum. ama yazı yazmak biraz daha zahmetli, ufak tefek hareketlerde ağrı verebilir. alçıda 50 gün tutarlar. geçmiş olsun. -
Geçmiş olsun. -
Gerçekten çalışıyosan üzüldüm ama çalışmıyosan senden mutlusu yoktur eminim dostum kandırma forumda kimseyi öss 1. si ayağına yatarak :D
Çalışıyosan kötü durum emeklerin boşa gidicek ama sol ellede olur..
Sağ elden sıkılıp sol eli denemediğin olmadı mı hiç? -
Geçmiş olsun. Parçalı kırık mı var. -
quote:
istemiyerekte olsa güldüm
Çok büyük geçmiş olsun... -
quote:
iyi olmamış ama olmuş la ölmüşe çare yokmuş gitmiş bi rakip -
Ankaraya durumla ilgili yazılı metin ulaştırıldığında ÖSYM yeminli katip ayarlıyor diye biliyorum okuluna yada gidiyorsan dershane rehberlik hocana danışmanı öneriyorum -
çok büyük şanssızlık, geçmiş olsun -
bu konuda sana doktordan başka kimse yardımcı olamaz doktora git illaki bi çaresini bulur durumu anlat alçıyı çekebiliosa çeksin parmakların kırılmamıştır mutlaka doktor birşeyler yapar halledilmicek şey değil parmakların kırılmadıysa halleder doktor osym falan umursamaz gozetmende aynı şekilde
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X