İstanbul’da LGBTİ+ barındaki bir partiyi ahlak masası engelledi, 8 kişi tutuklandı. x (formerly twitter) İstanbul LGBTİ+ Onur Haftası (@istanbulpride) on X https://x.com/istanbulpride/status/1848823974647746935 |
Bilet alarak gidilen, özel bir mekandaki bir etkinliği polisin engellemesi ve 8 kişinin tutuklanması
-
-
İyi yapmış ellerine sağlık kolluk kuvvetlerinin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Karşı tarafı da dinlemem lazım birader.
-
Orada tutuklananların fırsat ayagına gelmiş. Medeni olan herhangi bir ülkeye bedava iltica fırsatları var ellerinde. Umarım akıllarını kullanıp bunu yaparlar.
-
Kimseye zarar ve rahatsızlık vermedikleri sürece bir müdahale olmaması gerekmiyor mu?
-
Olay düz parti değil sanki ! Kendi söylemlerinden benim anladığım Bildiğin 30-40 kişi rızaya dayalı cinsel pratik yapmış ! ( Barda 30-40 ladar LGBT+ bireyin rızaya dayalı cinsel pratik dediği ne olaki ! )
Polis çok sayıda Seks oyuncağıda toplamış. Ve gözaltına alınanlar arasında 2 kaçak göçmende varmış. Onlar sınırdışı edilmek için göç idaresine gönderilmiş. Diğerli 1 gece nezaratte kalıp sabah salınmış 8 kişi neden tutuklanmış onu anlayamadım. ‘hayasızca hareketler’ ve müstehcenlik diyor. Baya çıplak flan mıydular acaba.
Şimdi tam bilmediğime soruyorum LGBT bireylerin bir barda özel biletli ornagize toplaşıp içerde her türlü seks oyuncağı ile her türlü şeyi yapması serbest mi değil mi ? Bunu evlerinde yapsalar bir nebzede barda yapınca mı sıkıntı acaba ! Sonuçta halka açık yer mi sayılıyor.
Not: Ayrıca LGBT+ bireylerin usluplarıda biraz değişik. Devlete polise neden bu kadar düşman gibi söylemleri analyamadım.
Polise Üniformalı işkenceci diyorlar. Ayrıca Bir barda rızaya dayalı cinsel pratik gerçetekn suç mu değil mi TCK ya göre bne bilmiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 24 Ekim 2024; 2:27:59 >
-
Dil çıkartan avatarlı yine bilmeden sallamış durmuş, parti BDSM içerikli. Sahibelik fuhuş kapsamında olabilir fikrim yok.
-
Şöyle bir fırsat gelmesi için illa ki lgbtli mi olmamız lazım Umarım akıllarını kullanıp bu fırsatı değerlendirirler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Metni yazan kişi mazoşist olup böyle yazmaktan zevk alıyor olabilir.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Orada tutuklananların fırsat ayagına gelmiş. Medeni olan herhangi bir ülkeye bedava iltica fırsatları var ellerinde. Umarım akıllarını kullanıp bunu yaparlar. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X