Şimdi Ara

Bilgi Mesajı (Hücre Yayını) numaraları ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
43.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar aveanın hücre yayını numaraları hakkında bil sahibi olan arkadaşımız varsa burada paylaşabilirmi benim daha önceden ilgimi çekmiodu şimdi ise ihtiyaç

• Yapay Zekanın Yanıtı

Bilgi Mesajı (Hücre Yayını) Numaraları

Hücre yayın numaraları, kamu yetkililerinin acil durumlar veya önemli kamu sağlığı bilgilerini halka hızla iletmek için kullandıkları özel telefon numaralarıdır. Bu numaralar, hücresel ağlara bağlı tüm cihazlara, servis sağlayıcısına veya konuma bakılmaksızın iletilebilir.

Hücre yayını numaraları, deprem uyarıları, sel bildirimleri, trafik sıkışıklıkları veya kayıp çocuk uyarıları gibi acil durum mesajlarını iletmek için kullanılabilir. Ayrıca, halk sağlığı acil durumları, hastalık salgınları veya ilaç güvenliği hatırlatmaları hakkında bilgi vermek için de kullanılabilirler.

Hücre yayın numaralarının kullanımı, acil durum hazırlığı ve kamu güvenliği için hayati önem taşımaktadır. Bu numaraların etkin bir şekilde çalışması için cihazlarının hücresel ağa bağlı olduğundan ve hücre yayını mesajlarını alma özelliğinin açık olduğundan emin olmalısın.

Çoğu ülkede hücre yayını numaraları ülke çapındadır, ancak bazı ülkelerde bölgesel veya yerel hücre yayını sistemleri de mevcut olabilir. Hücre yayını numaranı öğrenmek için ülkenin veya bölgenin resmi kaynaklarına başvurabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orjinalden alıntı: sel3443

arkadaşlar aveanın hücre yayını numaraları hakkında bil sahibi olan arkadaşımız varsa burada paylaşabilirmi benim daha önceden ilgimi çekmiodu şimdi ise ihtiyaç

istersen ınternet sıtesıne bır bak!!!!!!!!
  • sadece 011 var diye biliyorum oda maç sonucu
  • sadece 011 var o da her ilde çalışmıyor ankara veya izmirdeysen şansına küseceksin 050 de yer bilgi kanalı ama onu yazmana gerek yok hücresel bilgi ayarlarından yayın alımını açık yaptınmı o kanal otomatikman devreye giriyor
  • Futbol sonuçları 055 011 değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BeWBeWC!BeWBeW

Futbol sonuçları 055 011 değil.

Aveadada öylemi? Ben 055 Turkcellde die biliyorum!
  • aveada 011 doğru turkcell 055 vodafone 091 idi sanırsam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    android hücre bilgi mesaj sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 888 de izmir büyükşehir belediyesi haberleri
  • 55 turkcell de maç sonuçlarıBen kullanıyorum gayet de memnunum.Turkcell in diğer hücre yayınlarını nerden bulabilirim?

Düzeltme:Yazım Hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .HonoR. -- 29 Ocak 2008; 12:04:23 >
  • maç sonuçları kocaelindede gelmiyor.
  • ben adanada oturuyorum önceden bana bilgi mesajları gelirdi artık gelmiyor nedeni ne olabilir
  • izmirdeyim kafayı yicem artık futobl mesajları gelmiyor yaaa eskiden 011den gayet güzel ib şekilde geliodu ama
  • Kullanım
    Telefonunuzda gerekli ayarlamaları yapın. Anlık skor, devre arası ve maç sonu skor bilgilerini anında hücresel mesajla alın. Avea abonesiyseniz, cep telefonunuzun hücresel yayın menüsünden 11 numaralı kanalı ayarlamanız yeterlidir.

sadece 11 yazsak olmaz mı 0 koymaya gerek varmı
  • ya bnde olmuyo acaba neden ??

İhtiyacım var :)
  • Meteorolojik Uyarılar Artık Cepte!!!

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü ile Turkcell arasında varılan mutabakat çerçevesinde Turkcell, “YAYINCELL”i, kullanıcıların hizmetine açmıştır.

302 no’lu Hücresel Bilgi Kanalı Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü tarafından kullanılacak ve meteorolojik uyarı mesajları abonelere il bazında anında ulaştırılacaktır.

Bu hizmetten yararlanmak isteyen Turkcell aboneleri için yapılması gereken tek şey, cep telefonunun “BİLGİ MESAJLARI” kısmında “KONULAR” hanesinde kanal numarasını 302 ‘ye ayarlanmasıdır. Bu sayede bölgeniz, hatta ilinizle ilgili bütün meteorolojik uyarılar (şiddetli yağış, fırtına, dolu, zirai don v.b) otomatik olarak cep telefonunuza gelecektir.

“BİLGİ MESAJLARI” menüsü ayarı, her marka telefon için farklılık gösterebilir. Genel olarak “MESAJLAR” menüsünün altında yer almaktadır. Detaylı bilgi için lütfen ilgili telefon servisine başvurunuz.
    ÖNEMLİ NOT: BU HİZMET ABONELERE TAMAMEN ÜCRETSİZ OLARAK VERİLMEKTEDİR.

KANAL AYARI İÇİN BİRKAÇ ÖRNEK
    1-) SONY-ERİCSSON T-610 İÇİN;
    Mesajlar - Alan Bilgisi - Mesaj Listesi - Yeni Kod - Ekle - Numara (buraya 302 yazılacak) - Adlandır - Tamam.

2-) NOKIA 3410 İÇİN;
    Mesajlar - Bilgi Servisi - Konular - Konu Ekle - Konu Numarası ( buraya 302 yazılacak) - Adlandır- Tamam.

• iyi de bu turkcell hizmeti, neden AVEA başlığına attın ki?
  • ben yaptım güzel bir hizmet yayınladığın için teşekkürler
  • Avea da bilgi mesajı ankara merkez e gelmiyor YuH
  • quote:

Orjinalden alıntı: orkun_celik_

ben adanada oturuyorum önceden bana bilgi mesajları gelirdi artık gelmiyor nedeni ne olabilir

Bazen Adana'da da kesiliyor hücre bilgi sonuçları, 2 sene kadar önce maç sonuçları (kanal 11) gelmiyordu, avea müşteri hizmetlerini aradım telefonda problem olduğunu söylediler, aynı telefonla başka bir şehre gittim ve orada maç sonuçları geliyordu, tekrar müşteri hizmetlerini aradım, şu anda Tüm illerde yayının olduğunu söylediler, bende sevindim artık maç sonuçları öğrenebileceğiz diye. Bir kaç gün sonra Adana'ya döndüm hafta sonu yine maç sonuçları gelmedi, tekrar avea müşteri hizmetlerini aradım ve yine hatanın bende olduğunu telefon ayarını yapamadığımı söylediler, ( Lisans mezunuyum ve yaklaşık olarak 10 yıldan beridir özel bir şirketin bilgi işlem bölümünde çalışıyorum, yani bilgisayar,cep telefonu,elektronik eşya gibi tüm teknik cihazlardan çok iyi anlarım ayrıca bilgisayar programcısıyım) benim bu kadar bilgim olmasına rağmen avea'nın çok değerli ve üstün zekalı müşteri hizmetlerine derdimizi anlatamadık, hata bendeymiş, cihaz ayarlarını yapamıyormuşum(!) .
    Kardeşim bu avea neden bi halttan anlamayan kişileri müşteri hizmetlisi yapıyor? Dışarıda teknik bilgisi olan binlerce işsiz kişi var.
    Neyse konumuza dönelim, Şu anda Allah'a şükür sonuçlar cebimize geliyor, ama dönem dönem kesinti oluyor, bu kesintinin asıl nedeni baz istasyonlarındaki vericilerin hücre bilgi ayarlarının yapılmaması, yani bulunulan mevkideki baz istasyonuyla alakalı, bazıları yayını verirken bazıları vermiyor. Ama gel gör ki bu sorunu süper zekalı müşteri hizmetlerine anlatmak mümkün olmuyor çünkü adamlar kendilerini aşmışlar(!), uzaydaki kullanıcılara maç sonucunu gönderiyorlar herhalde Gora'da vardı hani !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dragut76 -- 24 Şubat 2008; 18:08:55 >

• Başka kod bilen varmıdır avea için :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.