Şimdi Ara

Bilgidayarim aniden kapaniyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar. Dun bilgisayarimda oyun oynarken aniden ekran 2-3 saniye araliklarla gidip geldi daha sonrasinda bilgisayar aniden kapandi. Sorun neyden kaynaklaniyor anlayamadim :( isindiktan sonra kapaniyor gibi ekran karti mi ve ramleri cikartip denedim ayni sorun yine oluyor. Bilgisayarimin ozellikleri..
    Anakart:Gigabyte 970-ud3
    Ekran karti:Sapphire 2Gb 256bit 7850 Oc
    İslemci:amd fx4100 3.6 ghz 16mb cache
    Ram:Corsair 8gb ram(ayri 2 slot)
    Daha once islemcim asiri isindigindan dolayi coolermaster 12cm lik bir islemci fani almistim. Masaustu bilgisayarimi vatan bilgisayardan aldim ve kurulumunuda orada yapmislardi. 8aydir bir sıkınti yoktu..taaki dun e kadar :((

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İşlemciyi sökün termal macunu yenileyin tekrar deneyin real temp ile yine fazla ısınma var mı sonrasında psu nuz kaç w?

• İslemci fanim 3 aylik zaten adam surmustu macun. 550w psu

• Real temp islemcimi desteklemiyor

• Powerda problem olabilir diye düşününüyorum yedek power gibi bişey bulup ya da bi bilgisayarcıda power deneyebilirsin yani bir ihtimal sorun bu olabilir
  • Arkadaslar nasil oldu bilmiyorum ama. psu ile anakart arasindaki elektrik kablosunun kosesi hafif cikik gibiydi, ittirdim yerine girdi ve yaklasik 5 saattir oyun oynuyorum, format attim ve suan bir problem yok. Cok tesekkurler herkese..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Surekli basim donuyor
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.