Şimdi Ara

Bilgilendirilmeye ihtiyacım var. - İnternet bağlatacağız.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun süredir ttnet 1mbit sınırsız 49tl tarifesindeyim fakat hiç aynı fiyata daha performanslı bir tarifeye geçme isteği,araştırma yapmadım.Rahattım.Şimdilerde bakıyorum da ttnete verdiğim parayla daha iyi bir bağlantı hızı ve servisine sahip olabilirmişim.Adil kullanım olayını da az çok biliyorum,yeni öğrendim.Size sorum 40-70 tl arası en uygun internet paketi nedir,siz ne kullanıyorsunuz,ne tavsiye edersiniz ?

• Uydunet tavsiye ederim. Başkada dürüst firma yok zaten. AKk uygulamayanda yok.
  • İnternet kullanımınıza göre bir paket seçmenizde fayda var. Ya TT'nin daha hızlı paketlerine ya da Superonline veya Uydunet'e geçebilirsiniz. Aylık ne kadar veri indirdiğinizi hesaplayın, ona göre tercih edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2eu5

İnternet kullanımınıza göre bir paket seçmenizde fayda var. Ya TT'nin daha hızlı paketlerine ya da Superonline veya Uydunet'e geçebilirsiniz. Aylık ne kadar veri indirdiğinizi hesaplayın, ona göre tercih edin.

Aylık 150gb ve üzeri kullanımımız oluyor.40-70 TL arasında sizce en uygun seçenekler neler ?
  • 150 GB ve üzeri çok geniş bir tanım olmuş. Bu durumda 1 TB kullanım da mümkün anlamına geliyor bu.

Uydunet imkanı varsa oturduğunuz yerde, onu seçebilirsiniz. Şimdilik hız düşürme yapmıyorlar ama gelecekte yapma ihtimalleri var. Superonline'ın 100 GB veya 250 GB kotalı paketlerinden birini de seçebilirsiniz. Kampanyalı fiyatları normal fiyatlardan daha düşük oluyor. 100 GB için 49.90 ve 250 GB için 69.90 gibi.
  • Oturdugunuz yerde uydunet varsa ona gec yoksa superonlıne; o da yoksa ttnet zulmune devam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.