Şimdi Ara

Bilgilerinize ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 96 doğumluyum 16,5 yasındayım yaklaşık bir aydır amatör olarak yapıyorum bu sporu. 1.70 boyunda 81 kiloyum 3-4 sene önce online oyun bagımlısıydım ve bu yüzden kalca ve baldırlarımda yaglanma var giydiğim giysiler üzerimde güzel durmuyor ve bu beni cok rahatsız ediyor diğer arkadaşlarımda kilolu fakat onların kilo dagılımı normal benimki hic hosuma gitmiyor bende body e baslama kararı aldım ve 1 ay önce basladım kol kasları ve gögüs kaslarımda gelişmeyi hissediyorum fakat kalca ve basende hic yok . Kas yapmak tabiki istiyorum fakat öncelikli olarak kalca ve basenlerimi eritmek istiyorum nasıl bir yol izlemeliyim ? Günlük olarak kac kalori almayım nasıl bir yemek programı yapmalıyım yardımcı olursanız cok sevinirim.

• 1ayda bişey belli olmaz bişey yapmana gerek yok zamanla erir o bölgeler ama yınede bazı basen hareketlerı var onları uygulayabılırsınhttp://www.forumdas.net/estetik-ve-guzellik/basen-eritme-hareketleri-172534/ gibi

beslenmeye gelince yağdan uzak dur karb. azalt kahvaltında yumurta ve süt olsun marketlerden alınan UHT sütler degıl ama günlük süt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sabri9135 -- 30 Aralık 2012; 22:55:32 >
  • * bu mesaj silindi *

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |erdem| -- 26 Şubat 2021; 17:33:3 >
  • 20 dakika yürüyüs-kosu sonra 5 dk twice 8-10 dk kürek hareketi sonra gögüs geliştirme,arka kol,bacak geliştirme ve dambıl ile yapılan kol hareketleri arkasından 60 mekik 60 ayak itme 50 makas hareketi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardımınıza ihtiyacım var
    5 ay önce açıldı
    Tavsiyelerinize ihtiyacım var
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.