Şimdi Ara

Bilgisayar açılır açılmaz kendi kendine beklemeye alıyor??????????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar benim sorunun şöyle..bilgisayarı açıyorum solucan geçiyor sonra bilgisayar açılacakmış gibi oluyor ama açılmıyor hemen beklemeye alınıyor yazısı çıkıyor sonra reset atıyor ve yine aynı işlem yine devam ediyor hep bu şekil oluyor allahını seven ve bilgisi olan bu konuyla alakalı bi cevap yazsın canım çok sıkkın şimdiden saolun..

• quote:

Orijinalden alıntı: axu067

arkadaşlar benim sorunun şöyle..bilgisayarı açıyorum solucan geçiyor sonra bilgisayar açılacakmış gibi oluyor ama açılmıyor hemen beklemeye alınıyor yazısı çıkıyor sonra reset atıyor ve yine aynı işlem yine devam ediyor hep bu şekil oluyor allahını seven ve bilgisi olan bu konuyla alakalı bi cevap yazsın canım çok sıkkın şimdiden saolun..

Sanırım bilgisayarınızın başlangıcında çalışan programlardan birinden kaynaklanan bir sorun var.
    Bilgisayarınızı güvenli kipte açın. (İlk Açılışta siyah yazılar geçmeden F8 tuşuan basıp çekmeye başlayın, gelen menüden >Güvenli kipi seçin)

Bilgisayarınız eğer açılırsa windows tuşu + r harfine basın ve gelen kutucuğa msconfig yazıp enter basın

Şimdi açılan ekrandan başlangıç sekmesine geçin orada yanında kutucuklar olan ve başlangıç sırasında çalıştırılan komutlar göreceksiniz.

İşin önemli kısmı burada başlıyor ilk etapta başlama yeri system32 ya da system olmayan sonradan bilgisayarımıza kurduğumuz windowsa ait olmayan bileşenlerin yanlarındaki kutucukları temizlemek ve başlamasını önlemek.
    Bunu yaptıktan sonra bilgisayarı yeniden başlatıp normal şekilde oturum açmayı deneyiniz.
    Forumda msconfig yazıp teknik yardım bölümünde arama yaparsanız kaldırmamanız gereken, ya da kaldırmanız gereken bileşenlerle ilgili ayrıntılı bilgi bulabilirsiniz.

• Sayın cihan bey format atmama rağmen sorun devam etmekte onu eklemeyi unutmuşum..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Radyo kendi kendine açıldı :O
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.