Şimdi Ara

Bilgisayar Bağımlılığı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamun Aleyküm arkadaşlar başlıktan anlaşılacağı üzere bilgisayar bağımlısıyım.Günde yaklaşık 6-7 saat bilgisayar oynuyorum bırakmak istiyorum ama bir türlü bırakamıyorum bilgisayar başında otura otura kilo aldım dana gibi oldum derslerim çok zayıf heleki matematik bu bilgisayar bağımlılığını nasıl bırakırım.

• Başka bir şeylere odaklanmaya çalış. Hobi edin.
  • dostum sakın bi anda bırakmayı deneme 6-7 saat diyosun günün çeyreği orda geçiyor yani bi anda bırakmaya çalışırsan çok büyük boşluğa düşersin daha bir şevkle dönersin emin ol. Sigarayı bi anda bırakmaya çalışanlar yaptığı en büyük hatalardan biri budur mesela.
  • Bilgisayar başında oturmayı seviyorsan bilgisayar üzerinde ilerle, programcılığı öğren, kitapları pdf olarak oku. 6-7 saat bilgisayarda oturma inan hiçbir şey değil. İş hayatına atıldığında o zaman günde 15-20 saat bilgisayar başında olacaksın, powerpoint ve excel en nefret edeceğin iki program olacak, proje planı yapayım müşteri ihtiyaçlarını tanımlayayım maillere düzgün cevap yazayım vs derken zaten gecenin yarısı olacak.
  • programcılık için microfosoftun açık akademisine katılmıştım matematik gerekiyor matematiğim iyi olsa yazılımcı olmayı bende istiyorum ayrıca iş hayatımda 15-20 saat kullanacaksam sorun yok :D bilgisayar başında iken uykum gelmiyor pek fazla. bilgisayar kullanmaktan sıkılmıyorum.Klavye ilede sorunum yok elimin terlemesi hariç.
    şu pedofil işi hoşuma gitti eğer ingilizce değilde türkçe kaynaklar bulabilirsem yazılım geliştirmeyle okuyacağım.
  • başka işler yaparken aklıma bilgisayar geliyor odaklanamıyorum spor yapmaya yürüyüşe çıkıyorum aklıma bilgisayar geliyor futbol oynuyorum bi yandanda bilgisayar düşünüyorum bilgisayarda oyunda oynamıyorum bağımlısı olabileceğim lol knight silkroad falan ama nedense sürekli bilgisayar geliyor aklıma .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoveL4sh -- 12 Mart 2014; 15:54:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoveL4sh

programcılık için microfosoftun açık akademisine katılmıştım matematik gerekiyor matematiğim iyi olsa yazılımcı olmayı bende istiyorum ayrıca iş hayatımda 15-20 saat kullanacaksam sorun yok :D bilgisayar başında iken uykum gelmiyor pek fazla. bilgisayar kullanmaktan sıkılmıyorum.Klavye ilede sorunum yok elimin terlemesi hariç.
    şu pedofil işi hoşuma gitti eğer ingilizce değilde türkçe kaynaklar bulabilirsem yazılım geliştirmeyle okuyacağım.

Kariyerini bilgisayar üzerine kuracaksan ingilizce şart. Şakır şakır konuşmanı bekleyen olmaz ama doküman geldimi okuyup anlaman beklenir. Programcı olmak istemezsen sistemcilik tarafına da yönelebilirsin yada veritabanı yönetimi ile de ilgilenebilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun Bağımlılığı Bırakma
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tamam hocam sağol hepinize teşekkürler yardımlarınız için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.