arkadaşlar bu aralar pc kendiliğinden kapanmaya başladı.pc kapanıyor mavi bir ekrann çıkıyor.biyere baflanıyor yazıyor.korkuyorum pc çökecek diye.bisürü oyun var pc de program var .pc ye bişey olur mu ,bunu nasıl düzeltebilirim.biriniz format at dicektir eminim ama format atmayı bilmiyorum.acil yardım
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
quote:
Orijinalden alıntı: AdReN@LiN
arkadaşlar bu aralar pc kendiliğinden kapanmaya başladı.pc kapanıyor mavi bir ekrann çıkıyor.biyere baflanıyor yazıyor.korkuyorum pc çökecek diye.bisürü oyun var pc de program var .pc ye bişey olur mu ,bunu nasıl düzeltebilirim.biriniz format at dicektir eminim ama format atmayı bilmiyorum.acil yardım
arkadaşım mavi ekran hataları ciddi hatalardır sen hemen programlarını oyunların setuplarını yedeğini al format atmayı bilen birisinden rica et çok zor deil aslında sende öğrenebilirsin format at ondan sonra gene veriyorsa donanımsal bir sorundur o zaman bakarız.
cevabın için teşekkür ederim.programları D diskine atsam silinmez dimi formay atılırken.yoksa cd ye mi atayım?
dye yükle verileri c ye format atarsın sorun olmaz
işlemcin fazla ısınıyor.pc de kendinı korumaya almak için kapanıyor olabılr.
Şu sıcak havalarda bilgisayarın kendi kendine yeniden başlaması çok normal bir durum ancak mavi ekran hatası alıyorsanız bu tehlikeye işarettir. Size tavsiyem garantisi varsa teknik servise götürmenizi veya format bilen arkadaşlarınızdan yardım alarak format atmanızı öneririm. Format attığınız zaman sorun çok büyük ihtimalle çözülecektir.
quote:
Orijinalden alıntı: AdReN@LiN
cevabın için teşekkür ederim.programları D diskine atsam silinmez dimi formay atılırken.yoksa cd ye mi atayım?
google a windows 7 format nasıl atılır yaz videolu anlatım var izle yap