Şimdi Ara

BİLGİSAYAR DA DONMA SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar teknik bilgisi iyi olan arkadaşlardan bir yardım isteyeceğim bilgisayarı 8 saat kadar açık bıraktığımda tekrar bilgisayar başına geçince pc aşırı şekilde donuyor ve hiç bir işlem yapamıyorum düzelmesi için bilgisayarı resetlemek zorunda kalıyorum ayrıca bazı oyunları oynadıktan sonra çıkış yapınca ekran çözünürlüğü tekrar masaüstü ekran çözünürlüğüne dönerken ekran kitleniyor ve yine restart atmak zorunda kalıyorum bazen monitörü söküp geri takınca sorun düzeliyor fakat bu herzaman geçerli değil.. çoğu zaman monitör kitli kalıyor.. bilgisayarımın özellikleri işlemci : i7 4770k ram: 8 gb anakart: msı mpowermax ekran kartı: onboard.. bu arada bilgisayarın kasılma sebebinin fan yüzünden olabileceğini düşünmüyorum çünkü bir tane 20cm ve birtane 13cm kasa fanı mevcut ayrıca işlemci fanıda büyük ve kasa havalandırması iyi durumda yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürederim

bu arada not olarak belirtmek isterim sorun tehşis edilsin diye: bir ara ramlar şişme yapıyordu %90 ını kullanıp programları kapattığımda tekrar ram yüzdesi düşmüyordu ramları çıkarıp farklı slotlara takınca bu sorun düzeldi..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.