Şimdi Ara

Bilgisayar Ekran Kartı Bozuldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba. Yaklaşık 1.5 sene önce bu durum oldu. Bilgisayarım Sony Vaio fakat modeli VGC-LS25E . Olayı olduğu gibi anlatıyorum. (Detaylı anlatmamı istiyorsunuz.) Arkadaş USB Sürücüsünde bana 2 tane oyun vermişti . İkisinide yükledim oynadım. Birini oynarken elektrikler kesildi kapandı bilgisayar dolayısı ile. Geri geldiğinde açtığımda bilgisayar açılış yazısının arkasında kırmızı çizgiler vardı. Sonra korktum ben bir şey olmuş iyice bozarım diye kabloyu çektim. sonra açtığımda gene aynıydı. Windows açılırken Microsoft Corpation yazan yerde arkada gene Mavi çizikler vardı yaklaşık 2 santim aralıklarla 4-5 milim kalınlığında ve tüm ekranı kaplıyordu. sonra kendiliğinden sorun bulucu açıldı (hiç sormadan). Sistem ingilizceydi bi kısım dolu yazıydı pek anlamadım sonra fabrika ayarlarına dön felan vardı. Dönmedim normal açılsın dedim açılmadı. Tekrar açılış logosuna dönüyordu. Sonra bir arkadaş dedi güvenli modda aç. Açıldı önce yedeklemem gereken dosyaları hemen yedekledim sonra virüs taraması yaptım . 20-30 civarı virüs buldu temizledi sonra bilgisayar normal açıldı. Hemen bilgisayardan gereksiz dosyaları sildim sadece Sistem dosyaları kaldı. kapattım bilgisayarı ama açtığımda az önce anlattığım olay tekrar oldu. Tekrar virüs tarattım fakat bu sefer hiçbir şey değişmedi. Virüs de bulmadı. Sonra bir bilgisayarcıya gittim yapamadı. Başka bir bilgisayarcıya gittim Windows7'yi yükledi fakat ekran kartı kullanılamıyor. ekran kartı yerine standart vga sürücüsü var. Oyun oynanmıyor. Yardımlarınızı bekliyorum. (sorunun arkadaşımın verdiği oyunlarda ve yazılımsal olduğunu düşünüyorum.)

• Ekran kartinin monitore giden kablosunu degistirmeyi hic denedin mi arkadasim
  • Kasa ekranla tümleşik sadece ekran var.
  • Servise göster bi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorun da o işte servisi Suudi Arabistanda. Bilgisayarı oradan aldık servis olarak arabistan numarası var aradık bir kere ingilizce konuştuk ama adam arapça konuşuyor.
  • arkdaşlar bende 850m li hp laptop var 850m in performansını artırmka için nvdia inceptor ı kulandım biraz abartıgım ıçın ekran kartının performansı baya düştü ultrada aldığım fps yi high da zor alıyorum servise götürse düzeltirlermi
  • quote:

Orijinalden alıntı: BerdanTheGamer

arkdaşlar bende 850m li hp laptop var 850m in performansını artırmka için nvdia inceptor ı kulandım biraz abartıgım ıçın ekran kartının performansı baya düştü ultrada aldığım fps yi high da zor alıyorum servise götürse düzeltirlermi

Servise gerek yok sistem geri yükleme yapınız ve birdaha tam emin olmadığınız ayarları bilinçsizce karıştırmayınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.