Şimdi Ara

Bilgisayar ile ne zaman tanıştınız? İlk oyununuz neydi? (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
803
Cevap
1
Favori
19.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2004-2005 galiba ilk oynadığım mayın tarlasıydı galiba
  • 2004 , dayımın bilgisayarıydı philips 107 serisi düz ekranlı crt monitörü vardı.P4 işlemcili bir sistemdi.Eski meski ama halen kendisi kullanır bu sistemi.İlk tanıştığım oyun ise Starcraft'tır.
    *Gerçi bugün bile oynuyorum ya neyse :)

Bilgisayar ile ne zaman tanıştınız? İlk oyununuz neydi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre0619x -- 8 Mart 2017; 8:59:33 >
  • 2005 yilinda nesquik kahvaltilik gevregin hediye verdigi lego racing oyunlari ile tanistim. Heyy gidi gunler heeey :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seneee 1996, hatta tam tarihi vereyim 28 Mart 1996...

Cyrix 233 Mhz işlemci, 1 mb ram, 3,5 gb hdd, 13" monitör..
    O zamanların en baba işlemcisi Pentium MMX 266 idi, en baba vga'sı 3dfx vodooo 4 mb agp ekran kartı idi, almak için küçük bir servet gerekirdi.

İlk oyunum NFS 2 idi.

Sonra Pentium II 400 işlemciler çıktı piyasaya, sistemi onunla upgrade etmiştim, bir o kadar da ona ödemiştim.
    Fifa 99 ve NFS 3 Hot Pursuit başından kalkmadığım iki oyundu.

2000 başlarında Nvidia ekran kartları piyasaya çıktı. Riva TNT 16 mb agp ekran kartını 1600 dolara alabiliyordunuz. İşte o zaman anladım ki, bu işi sonu yok arkadaş... PC'ye servet gömüyorsun yine de yetmiyor...
  • 2004 tüplü bir monitörde gelmişti internet bağlatmamızla beraber ablam kanal d oyun yazdırmıştı google'a (yahooda olabilir o zaman ne varsa) o gün bugündür oynuyoruz
  • 2003 Cs oyunuydu hiç unutmam ölünce ileri geri yaparken karanlık olmuştu ekran maptan uzaklaşınca olan bende bilgisayar bozuldu diye ağlamıştım

• 1998'di sanırım Pentium 166 Windows 95 Aidata bilgisayarımdı.
    Oyun ise Outlaws idi. Where are you Marshall? diye bağırırdı adam https://www.youtube.com/watch?v=mCMh-88a2DI
    France 98 oynamışlığım da vardır.https://www.youtube.com/watch?v=8H4EzEAeMQ0
  • 2006 da aldı bizimkiler yalvar yakar Benimde ilk oyunum 2000 gibi internet cafede Midtown Madness oldu. Sonra GTA Vice City falan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qrznBot -- 1 Mart 2017; 15:44:20 >
  • 1989 - Prince Of Persia
  • Yıl 2004 Ocak

Canavar gibi bi bilgisayar aldık o zamanlar...
    P4 işlemci
    Fx5200 Ekran kartı
    512 ram
    80gb hdd
    Exper 17 inch monitör

2,5 - 3 milyar arası bir para vermiştik siparişle 1 ayda gelmişti...

İlk oynadığım bitirdiğim oyun da Freedom Fighters

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kansavkaplan -- 1 Mart 2017; 15:49:59 >
  • 1997 outlaw kovboy oyunu vardı bir de dark forces diye star wars oyunu vardı. İlk biligisayarıma 2003 yılında sahip oldum.

Dark Forces

Outlaw

• PC ile 1991 yılında tanıştım ama o zaman oyun felan yoktu tabi. İş için kullanıyorduk.

Oyun oynanabilir olanı yanlış olmasın 1994 yılında almıştık. Disketten oynanan bir araba yarışıydı oynadığımızda ama adı neydi hatırlamıyorum.
  • Ben cossacks ile başlamıştım, yaklaşık 14 sene evvel. 256 mb ekran kartı, pentium celeron işlemci. Hala durur evde

Dedileri gibi o zamanlarda sabahın köründe kalkıp, herkes uyurken, gizlice pc'nin başına oturmanın verdiği hazzı alamadım hiç....

• Bilgisayarla ilk tanışmam 1993 yazıydı. Babamın kendisi için aldığı Amiga 500'dü.
    İlk bilgisayarım ise 1998'de pentium 2'li fujitsu marka bilgisayardı.

İlk aldığım oyunlar Tomb Raider, Diablo ve Fifa 98'di. Hey gidi günler hey
  • 99 da tanıştım.
    matematik oyunu vardı okulda maymunlu bişey
  • Bizzat dokunup kullanabildiğim ilk bilgisayar, ODTÜLÜ bilgisayar mühendisi ev arkadaşımın yeni aldığı makinasıydı. Sene 1996. Ben o tarihe kadar bilgisayarları sadece mağaza ve büyük ofislerde görmüştüm.

Bilgisayar dediğin şey sadece zenginlerin mühendislerin vs. oyuncağı sanıyordum o tarihe kadar. Meğer orta gelirli de alabiliyomuş:)

Her neyse bu makina Pentium 100 ve 16 mb ramlı idi. Dos işletim sistemi vardı üstünde. Bir kere de windows 3.1 kurup kullanmıştık bana çok moderen gelmişti. İlk oynadığım oyun Warcraft 2 (yeni çıkmıştı), Doom ve Duke nukem di:)
  • 1996 doom

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1991-92 ilk tanışmam

ilk oyunum Hugo

millet telefon açar oynardı ben bilgisayarda
  • Ben 90'lı yıllarda bu oyunu oynadığımda herhalde bundan sonra tüm oyunlar yavaş yavaş bu şekilde üretilmeye başlanacaktır diye düşünmüşken bir daha böyle bir tane bile oyun yapılmadı sanıyorum.

Kamera ile çekilmiş sinema tadında oyun.

• 1999, road to world cup 98 , gta 2

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.