Şimdi Ara

Bilgisayar'ım ekran kartını görmüyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle şunu söylemeliyim driver ile bir alakısı yoktur.Ekran kartı markam ATİ dir.Tabiki ekran kartını görmediği için ana karttan girmekteyim.(INTEL)
    Çok gez güncelleme yaptım ekran kartına fakat bu durum değişmedi,
    Sebebi nedir bunun ?

(Bu arada ekran kartının fanı çalışıyor ama sistem olarak bir bozukluğu varmıdır?

Yardım eden herkes'e Teşekkürler!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerkskksk -- 23 Nisan 2013; 15:17:45 >

• GÜNCELL
  • Yüklediğiniz driverlerin içinde eksik olabilir,ben eski bilgisayarıma win8 yükledim ekran kartım Sapphıre hd 3650 ekran kartı driverlerini sapphırenin sitesinden indirdim (2 farklı driver) yüklerken CIM paketi yoktur uyarısı aldım yüklediğim halde windowsun kendi yüklediği sürücü gözüküyor sizde farklı driverleri deneyin ama daha önce yüklediklerinizi temizleyin tavsiyem driver sweeper programla sistemi temizleyip eski driverlerle deneyin.
  • Up.
  • quote:

Orijinalden alıntı: samibatu

Up.

ya merhaba banada yardım edebilir misniz youtube videolarını facebookta izleyemiyorum beyaz ekran çıkyıo youtubea giriyorum fakat videoya tıkladığımda gelmyor açılmıyor win8 kullanıcısıyım ne yapmam gerek nolur yardım edin :((
  • Konu başlığını Bölüm kuralları 3. maddesine uygun şekilde revize edin lütfen ...
  • Hocam görmüyor derken siz şu an anakarta bağlı olarak çalıştırıyorsunuz sanırım monitörü, harici ekran kartına bağladığınızda monitöre hiç görüntü gelmiyor mu yoksa aygıt yöneticisinde sorunlu olarak mı görülüyor?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ekran kartı sorunu olan kardeş önce sen bi ekran kartını sök yeniden tam olarak pci-e yuvasına oturduuna dikkat et sonra bios ayarlarından herşeyi bi sıfırla ve sanırımki hatanın sebebi win8 den kaynaklanio sen bi buraya senin ekran kartının modelini yazda araştıralım bilen hemen söler...bide orjinal ekran kartı cd si muhakkak vardır ki win8 destekli güncellemelrde yapmışın...kafam karişti yaw sen modeli bi yaz buraya önce.

youtube suorunu olan kardeş sen bi tarayıcını sil yeniden yükle g.c. veya mozilla kullaniosan ie ise silme,ama hepsinden önce bi flashplayerini güncelle denetim masasında bulunuo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omerkskksk

Öncelikle şunu söylemeliyim driver ile bir alakısı yoktur.Ekran kartı markam ATİ dir.Tabiki ekran kartını görmediği için ana karttan girmekteyim.(INTEL)
    Çok gez güncelleme yaptım ekran kartına fakat bu durum değişmedi,
    Sebebi nedir bunun ?

Yardım eden herkes'e Teşekkürler!

sorun nasıl ortaya çıktı durup dururken çıkmamıştır heralde. kasayı açıp bir ekran kartını kontrol edin başka bir slota takmayı deneyin. eğer çalışırsa o girişte sorun vardır demektir veya aşırı ısınma sonucunda ekran kartınız zarar görmüş de olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi northwood -- 23 Nisan 2013; 14:13:16 >

• Şu anda anakarttan baglantı kuruyorum.Ekran kartının takılması gereken girise taktıgımda ekranım acılmıyor.(hiç bir göruntu gelmıyor)
  • quote:

Şu anda anakarttan baglantı kuruyorum.Ekran kartının takılması gereken girise taktıgımda ekranım acılmıyor.(hiç bir göruntu gelmıyor)

Hocam onboard karttan görüntü geldiğine göre kabloda birşey olma ihtimali yok. Ya harici ekran kartını düzgün takamıyorsunuz bir aksaklık oluyor ya da ekran kartınız bozulmuş. Başka bi açıklaması yok gibi duruyor. Ekran kartını taktığınız slot (AGP veya PCI exp.) tozdan dolayı falan görmüyor olabilir çok düşük bir ihtimal ama. Düzgün bir şekilde taktığınızdan emin olup bir daha deneyin. Yine calısmıyorusa başka bir bilgisayarda kendi ekran kartınızı deneyin. Orada da çalışmıyorsa ekran kartınız bozulmuş demektir. Eğer diğer taktığınız bilgisayarda çalışıyorsa sizin slotunuzda bir bozukluk olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: fm3541

ekran kartı sorunu olan kardeş önce sen bi ekran kartını sök yeniden tam olarak pci-e yuvasına oturduuna dikkat et sonra bios ayarlarından herşeyi bi sıfırla ve sanırımki hatanın sebebi win8 den kaynaklanio sen bi buraya senin ekran kartının modelini yazda araştıralım bilen hemen söler...bide orjinal ekran kartı cd si muhakkak vardır ki win8 destekli güncellemelrde yapmışın...kafam karişti yaw sen modeli bi yaz buraya önce.

youtube suorunu olan kardeş sen bi tarayıcını sil yeniden yükle g.c. veya mozilla kullaniosan ie ise silme,ama hepsinden önce bi flashplayerini güncelle denetim masasında bulunuo.

Öncelikle win8 degil ve win8 le ilgili olan herhangi bir güncelleme yapmadım

Çıkarıp taktım herhangı bır degısıklık olmadı

Ekran kartı modelim ATI HD 4650 DDR3

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fm3541

ekran kartı sorunu olan kardeş önce sen bi ekran kartını sök yeniden tam olarak pci-e yuvasına oturduuna dikkat et sonra bios ayarlarından herşeyi bi sıfırla ve sanırımki hatanın sebebi win8 den kaynaklanio sen bi buraya senin ekran kartının modelini yazda araştıralım bilen hemen söler...bide orjinal ekran kartı cd si muhakkak vardır ki win8 destekli güncellemelrde yapmışın...kafam karişti yaw sen modeli bi yaz buraya önce.

Öncelikle win8 degil ve win8 le ilgili olan herhangi bir güncelleme yapmadım

Çıkarıp taktım herhangı bır degısıklık olmadı

Ekran kartı modelim ATI HD 4650 DDR3

kardeş bi sorum daa varda;
    sen monitorün pc çıkışını anakartın onboard'ına takmion dimi ? ati karta takıon ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.