Şimdi Ara

bilgisayar internete bağlanmıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
38.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba benim bilgisayarımda çok büyük bir sorun var.Bilgisayar internete bağlanmıyor normal internete girilebilir simgesi yazmasına rağmen girmiyor .Yükleniyor yazısı gelip kalıyo o şekilde . tt aradım altyapılarda bir sorun yok dediler modeme reset stın dediler attım tekrar kurdum fakat aynı sorun devam ediyor . örneğin adres çubuğuna ip adresi yazsam bile yükleniyo diyip kalıyor . Sorunun ne olduğunu anlayamadım . Dns ayarlarını falan değiştirmeyi denedim olmuyo hiçbir şekilde ne yapmam gerektiğini bilmiyorum format atsam dicem işe yarayacakmı bilmiyrm daha g
    ze bi öneriniz varmı acaba lütfen yardım ediiiiinn.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Merhaba,

Kendiniz bilgisayara IP atayarak denermisiniz ?
  • virüs programı, güvenlik duvarları vs. herşeyi devre dışı bırakınız.

ve en önemlisi modemin beynine girip (bazı modemlerde 192.168.1.1, bazılarındad 10.0.0.2 dir.) internet bağlantısının aktif olup olmadığına bakınır.

gerçekten hattınıza internetin kusursuzca gelip gelmediğini ancak modemin beynine girerek anlayabilirsiniz.
  • Ne yaptıktan sonra bu sorun ortaya çıktı?
  • modemin beynine girerken de donup kalıyor o ekrana da giremiyorum baska modemde denedim orada da girmiyor internete sanırım sorun bilgisayarımda
  • quote:

Orijinalden alıntı: börkenek

Arkadaşlar merhaba benim bilgisayarımda çok büyük bir sorun var.Bilgisayar internete bağlanmıyor normal internete girilebilir simgesi yazmasına rağmen girmiyor .Yükleniyor yazısı gelip kalıyo o şekilde . tt aradım altyapılarda bir sorun yok dediler modeme reset stın dediler attım tekrar kurdum fakat aynı sorun devam ediyor . örneğin adres çubuğuna ip adresi yazsam bile yükleniyo diyip kalıyor . Sorunun ne olduğunu anlayamadım . Dns ayarlarını falan değiştirmeyi denedim olmuyo hiçbir şekilde ne yapmam gerektiğini bilmiyorum format atsam dicem işe yarayacakmı bilmiyrm daha g
    ze bi öneriniz varmı acaba lütfen yardım ediiiiinn.

TTNET'in size verdiği kullanıcı adı ve şifreyi modem arayüzünden onayladınızmı acaba ?

• modem arayüzüne girebildiğim zaman onaylamıştım tüm ayarlar doğru yapılmıştı ancak artık adres çubuguna modem ayarına girmek için olan ip yi yazdıgımda da girmemeye basladı zaten işin garip tarafı bu olay aşamalı gerçekleşti önce bi kaç gün boyunca netim yavasladı sonra hiç girmemeye basladı ki sorunun altyapıdan kaynaklandıgını düşünmem bundan lakin ttneti arayınca da altyapı iyi durumda sorun sizde dediler aklıma gelen tek çare de format atmak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: börkenek

modem arayüzüne girebildiğim zaman onaylamıştım tüm ayarlar doğru yapılmıştı ancak artık adres çubuguna modem ayarına girmek için olan ip yi yazdıgımda da girmemeye basladı zaten işin garip tarafı bu olay aşamalı gerçekleşti önce bi kaç gün boyunca netim yavasladı sonra hiç girmemeye basladı ki sorunun altyapıdan kaynaklandıgını düşünmem bundan lakin ttneti arayınca da altyapı iyi durumda sorun sizde dediler aklıma gelen tek çare de format atmak

TTNET tarafından problem yoksa Türk Telekom'u arayın gelip kabloları kontrol etsinler. Sorun yoksa sistemden yada modemden olabilir. TTNET çoğu zamanlar yalan söyleyerek savuşturuyor bunada dikkat derim.
  • börkenek

Eğer arayüz ipsi ile modeme giremiyorsanız sorunu kendinizde aramanız mantıklı olur.TTnet le alakalı bir altyapı sorunu buna sebebiyet vermez.
    Sizden ricam işletim sisteminizi, modem marka modelini, kablolu - kablosuz kullanıp kullanmadığınızı, hangi browser'ı kullandığınızı yazın.
    şu an nete nasıl giriyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesuthaksoy -- 30 Ekim 2011; 18:06:17 >
  • windows 7 kullanıyorum modem tp link kablolu kullanıyorum arkadaşın evinden yazıyorum bunları da
  • yapacağınız ilk iş modeme hard reset atacaksınız.sonra bilgisayara bağlayıp ağ bağlantılarından modemin görünüp görünmediğine bakacaksınız..eğer modemi görüyor,, bilgisayar ip alıyorsa ondan sonra kurulum yapın tekrardan.
    ama hard resetten sonra sorun varsa o aşamada tekrar konuşmak daha faydalı olur.
    bu arada imkanınız varsa modemi arkadaşınızın bilgisayarında da deneyin..farklı bir ethernet kablosu ve farklı bir pc de bazı seçenkleri elemeniz için faydalı olabilir.
  • Arkadaşlar aynı olay bendede oldu 2tane bilgisayarım var bende tt üyesiyim,modemim huawei_hg521 hp g6 var bağlanıyor ama dell bağlanmıyor ıpdenmı?
  • beyler airties i yukleyin ttnt se eyer ayaralrini geri kaydet sifreni kullancii adini fln duzelir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.