Bildirim
BİLGİSAYAR KENDİLİĞİNDEN AÇILIYOR
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
tam olarak bellibir saat aralığındamı yapıyor yoksa kafasına göremi yapıyor onu söylersen yardımcı olmaya çalışalım -
eski bioslarda wakeonlan wakeonring özellikleri vardı misal modeme (56k) telefon hattı takılı ise ve telefonu uzaktan çaldırırsanız otomatik açılıyodu pc öle bişiler olabilir belkide -
dostum bu sorun cok cok acaip bi sorun benimde basıma geliyodu hemde benim günde 4-5 ekre açılıyodu elektrik den anlayan bi akrabam avrdı toprak hattı felan dedi. Ama ben ondan olacagını tahmin etmedim. çünkü buzdolabı çamaşır televizyon vs.. makineleri de kendiliğinden calısması gerekiyor o zaman. Sen power supplayınada bak. baska bi power supply ile değiştir bide power kablosunda bi temazsızlık olabilir.
Ayrıca Biosada bunun için ayrı bi ayar var ama sen ayarlamazsan olmaz tabi ki -
güç seçeneklerine bi göz at sen -
BIOS ayarlarını Defaulta getirirsen sorun çözülür sanırım .BU durum programlanmış saatlerde çalışmasına benziyor.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- telegram izin verilmeyen video indirme
- sembollerle kalp yapma
- bilgisayar açılırken kapanıyor tekrar açılıyor
- kablosuz kulaklık kutusu kayboldu nasıl şarj edilir
- to be filled by o.e.m
- ekran videosu alma
- video boyutu küçültme
- bilgisayar hızlandırma
- zyxel modem kurulumu
- laptop menteşe tamiri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X