Son zamanlar da bilgisayar kitlenip ince uzun bir bip sesi çıkarıyor ısınmadan olduğunu sanmıyorum 1 senedir aynı sıcaklık böyle bir şey olmuyordu ama şimdik önce ince uzun bir bip sesi geliyor sonra bilgisayar donuyor bazen kendine geliyor bazen gelmiyor gelmediği zaman mavi bir ekran geliyor pc bir sorunla karşılaştı yeniden başlatılıyor diyor yeniden başlatıyor boot device not found diyordu sanırım öyle bir sorun çıkıyor tekrardan yeniden başlatıyorum açılıyor bu bip sesi speccy kullandığım zaman da oluyor ama uzun olmuyor aralıklı olarak geliyor bir hatanın şeyini şey ediyor sanırım ama çözemedim :D daha önce buna çok benzer bir sorun yaşamıştım donma felan oluyordu yine ama bip sesi olmuyordu en sonunda ekran kartı yanmıştı şu an neden oluyor anlamıyorum sıkıntılı bir şey yok gibi gözüküyor fikri olan var mı yardımcı olabilecek olan
Ötme sesinin aralıkları ve uzunluğu hatanın sebebini verir, internette bu ötme uyarılarının anlamları vardı. Eğer ki bulabilirsem mesajı editleyip link veririm size.
quote:
Orijinalden alıntı: REDMOD
Ötme sesinin aralıkları ve uzunluğu hatanın sebebini verir, internette bu ötme uyarılarının anlamları vardı. Eğer ki bulabilirsem mesajı editleyip link veririm size.
Onları biliyorum daha önce bakmıştım speccy kullandığım zaman çıkana ama oradakilere benzer yoktu bu donup uzun gelen bip sesini çözemedim bellek tazelenmesinde hata diyor farklı yere taktım ram i ama düzelmedi oyundayken yaparsa kendine gelmiyor normal kullanım da yaparsam kendine geliyor çok tuhaf bir hata benzer yaşayan varsa belki o şekil de çözebiliriz ya da aklına çözüm gelen varsa yardımcı olabilir
remden dolayı bence remtest programı kullan ve remın arızalı ıse degıstır