Şimdi Ara

bilgisayar müh. mezunuyum (kafanız karışıksa konusabiliriz) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
768
Cevap
98
Favori
74.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-D09D347C5

Esit agirliktan 30k yaptim sayisal 180k yeditepe bahcesehir vs yazigim mi bir taktik ver bir de esit agirlikciyim fizik nasil geçeriz

Alıntıları Göster
    sayısalla eşit ağırlık arasında uçurum var. yerinde olsam eşit ağırlıktan bir yerler seçerim, bahsettiğin üniversiteler de yazılabilir. neticede sıralaman ona yetiyorsa ve önünde yazabildiğin daha iyi yerler yoksa oraları yazacaksın.
  • 104kyım bilgisayar müh çok istiyordum ama olmadı gibi bu sıralamaya nereleri yazabilirim :( mekatronik yazıcam galiba :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Professor Lazzers -- 31 Temmuz 2018; 16:36:30 >
  • nezcafe kullanıcısına yanıt
    hocam asil hedef hacettepe de zaten sanki tutmayacak gibi, gecen sene 20800 benimki 25300, o kadar gerilemez yani imkani yok
  • Hocam sıralamam 2749 ve odtü bilgisayar tutuyor fakat istanbulda yaşıyorum boğaziçi makineyi ilk fırsatta ilk tercihime yazıcam şunu soracaktım istanbul dan ankaraya odtü için gitmek değer mi hele ki istanbulda boğaziçi dururken teşekkürler
  • Merhaba hocam 48k sıralamam var, ankara üni, y. beyazıt üni, gazi üni arasında tercih yapacak olsanı hangisini seçerdiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: herikeyn

Hocam sıralamam 2749 ve odtü bilgisayar tutuyor fakat istanbulda yaşıyorum boğaziçi makineyi ilk fırsatta ilk tercihime yazıcam şunu soracaktım istanbul dan ankaraya odtü için gitmek değer mi hele ki istanbulda boğaziçi dururken teşekkürler
    Bu senin hayallerine, yapacaklarına, kariyer planına bağlı biraz. Adamlar yurtdışından kalkıp odtüye geliyor, senin istanbuldan gelmen ne ki :D İstanbul'dan Ankara'ya gelmek sadece ODTÜ için değer belki de :) Çok arkadaşım var, istanbullu olup odtü'de okuyan. Puanları tutmadığı için değil, hedefleri ve hayalleri biraz önplanda sadece. Ama herkes de böyle olacak değil, herkesin beklentisi farklı. Ben ailemle yaşamaya devam edeyim ve istanbul benim için en iyi seçenek diyorsan elbette orada kal fakat ODTÜ'nün de sana çok şeyler katacağını unutma.

• quote:

Orijinalden alıntı: j3exp

Merhaba hocam 48k sıralamam var, ankara üni, y. beyazıt üni, gazi üni arasında tercih yapacak olsanı hangisini seçerdiniz?
    Y. Beyazıt'ı düşünmezdim bi kere, hiç güven vermiyor. Öte yandan İngilizce eğitimi olduğu için de Ankara Üni'yi önde tutardım heralde, tercihlerim Ankara Üni, Gazi ve Y. Beyazıt olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Professor Lazzers

104kyım bilgisayar müh çok istiyordum ama olmadı gibi bu sıralamaya nereleri yazabilirim :( mekatronik yazıcam galiba :(
    Açıkçası sıralamalar geriledikçe benim de yorum yapmam zorlaşıyor çünkü birçok parametre işin içine girmeye başlıyor. O sıralamalarda en dikkat etmen gereken şey eğitimin dili ve yaşadığın şehir olsun derim. Sıralamalar seni yanıltmasın, ingilizce eğitim veren ve büyükşehirlerde olan üniversiteleri tercih etmeye bak.
  • 26 Yaşında mezun olmak geç midir?
    istanbulda yaşıyorum.Muğla aydın çukurova var sıralamama yakın ingilizce adana bana çok uzak en mantıklısı muğla gibi duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nezcafe

Bu senin hayallerine, yapacaklarına, kariyer planına bağlı biraz. Adamlar yurtdışından kalkıp odtüye geliyor, senin istanbuldan gelmen ne ki :D İstanbul'dan Ankara'ya gelmek sadece ODTÜ için değer belki de :) Çok arkadaşım var, istanbullu olup odtü'de okuyan. Puanları tutmadığı için değil, hedefleri ve hayalleri biraz önplanda sadece. Ama herkes de böyle olacak değil, herkesin beklentisi farklı. Ben ailemle yaşamaya devam edeyim ve istanbul benim için en iyi seçenek diyorsan elbette orada kal fakat ODTÜ'nün de sana çok şeyler katacağını unutma.

Alıntıları Göster
    hayırlısı bakalım teşekkürler size de

Özür dilerim hocam yanlış hatırlamışım Ankara unisi Türkçe olacak bir de bir kullanıcı şu yorumu yapıyor diger 2 üni için "öğretim üyesi kadrosu iyi değil. fizik mühendisleriyle falan işi yürütüyolar. bence onun yerine yıldırım beyazıt(ing) ekle" .
    Edit: Birisine daha sordum o da Beyazıt iyidir dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi j3exp -- 31 Temmuz 2018; 17:7:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: herikeyn

Hocam sıralamam 2749 ve odtü bilgisayar tutuyor fakat istanbulda yaşıyorum boğaziçi makineyi ilk fırsatta ilk tercihime yazıcam şunu soracaktım istanbul dan ankaraya odtü için gitmek değer mi hele ki istanbulda boğaziçi dururken teşekkürler
    İstanbul öyle güzel bir şehir değil ki hani Ankara'ya gitmek değer mi demelik bir durum yok. Madrid'te veya Paris'te değilsiniz hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Veins

İstanbul öyle güzel bir şehir değil ki hani Ankara'ya gitmek değer mi demelik bir durum yok. Madrid'te veya Paris'te değilsiniz hocam.

Alıntıları Göster
    yerleşik bir düzenim, ailem var bu yüzden sordum
  • 58k geldi sıralamam nereleri yazmamı onerirsiniz?

• 93k sıralama nereleri önerirsiniz hocam bi fikriniz var mı ? Ktü,muğla sıtkı koçman,kocaeli ikinci öğretim,celal bayar,çanakkale onsekiz mart üni olabilirler arasında gözüküyor şu an.Bu sene zaten mezun senemdi ve beklediğimi alamadım mümkünse yazıp gitmek istiyorum.Biliyorum çok iyi biyer olmayacak ama artık üniversitede kendimi geliştirmeyi deneyeceğim.Bunlar arasında öncelikli olarak eğitim ön planda olmakla beraber sosyal açıdan da biraz iyi biyer var mı acaba önerileriniz nelerdir ?
  • hacettepe mi ytü mü

bi de maaşlar nasıl.hani sadece yeni mezun değil mesela 5 sene tecrübeli biri ne kadar alır ortalama
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ivo

26 Yaşında mezun olmak geç midir?
    Bence değil, hazırlık okuyup bi dönem uzatmış olsan zaten 24 te mezun oluyorsun. Hadi buna askerlik de koysan 25'ten önce zaten hiçbir şey yapmıyorsun ki nerdeyse hayata dair. O yüzden 26 da normal bir yaş. Tıpçı için hele çok çok normal bir yaş.
  • Selamlar hocam,

Ben yks sınavına girene kadar itü bilgisayar düşünüyordum fakat şu anki sıralamam 14k ve orası biraz zor gelir gibi. Ama size alternatif bir çözümü sormak istiyorum:

Elimdeki puanla itü endüstri(türkçe olan) muhtemelen geliyor. Türkçe olma kısmını telafi edebilirim belki ingilizcem fena değil. Ama bunun yanında kendi imkanlarıyla java ve c++ konusunda ilerlemiş bir endüstri müh. olmak bana ne kadar şey kazandırır? Sizce parlak bir fikir mi yoksa çöp mü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shape_master -- 1 Ağustos 2018; 11:57:6 >
  • Ben tıp istiyordum ama gelmeyecek tıp. Bilgisayar mühendisliği yazacağım ama çok arada kaldım. Mezuna kalacağım ya da bilgisayar yazacağım. Sizce napayım? 3. Girişimdi bu.

Ortaokulda kodlamayla falan ilgileniyordum. Bilgisayarım da iyidir. Yapacağımdan şüphem yok ama hedefim değildi.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.