Şimdi Ara

bilgisayar müh. üniv. tercihi yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sınav senesi sonunda bitti ve sınavın kendisi kadar önemli olan kısma geldik. YGS'de de LYS'de de iyiki çok sorunum olmadı ve istediğim her üniversiteye girebilcek durumdayım. Seçeceğim bölüm kesin olarak bilgisayar mühendisliği ve alan derslerimin nerdeyse hepsini zaten biliyorum, bilgisayar alanında üniversitelerde eğitimin yeterli olmadığına biliyorum. E herşey böyleyken üniversiteyi hangi kriterlere göre seçmeliyim ? Mezun olan & okuyan & bilgisi olan herkesin yorumunu bekliyorum, buda sonucum;
     bilgisayar müh. üniv. tercihi yardım

Ek olarak; özellikle boun hakkında fikirleriniz neler ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi questt -- 3 Temmuz 2015; 14:18:06 >

• Takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Direkt ODTÜ başka bir şey demeye gerek yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • öncelikle tebrik ederim.
    başkasının notu 98 ama edebiyatta 20 net yapamamış.
    4 sene alacağın bursu düşünme sadece.
    odtü ya da bou seç derim.
  • Boğaziçi yaz tercih sonuçlarına bakmadan tatile git
  • quote:

Orijinalden alıntı: john ronald reuel tolkien

Direkt ODTÜ başka bir şey demeye gerek yok.

Peki neden ? 4k ile alıyordu yanlış hatırlamıyorsam, yani puan olarak boun'den çok geride. Ayrıca, kampüsü ne kadar kat kat iyi olsa da ankarada okumak istanbula alıştığımdan çok zor geliyor
  • İstanbul iseniz BOUN, Ankara da iseniz ODTÜ.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Üni Bilgisayar öneri
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu sene sıralamaları bilmiyorum ama odtü,bilkent,boun tercih edilebilir.Bilkent'i öneririm,imkanları çok fazla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: questt

quote:

Orijinalden alıntı: john ronald reuel tolkien

Direkt ODTÜ başka bir şey demeye gerek yok.

Peki neden ? 4k ile alıyordu yanlış hatırlamıyorsam, yani puan olarak boun'den çok geride. Ayrıca, kampüsü ne kadar kat kat iyi olsa da ankarada okumak istanbula alıştığımdan çok zor geliyor

Eğitim kalitesi büyük bir neden tabi. Gerçi o seviyede kötü üniversite olmaz da. Boğaziçi daha iyi olur senin için eğer istanbulu istiyorsan.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • istanbul istiyosan boun koç itü git gez hangisi içine siniyorsa tek tercih yap git.
  • hsntrk kullanıcısına yanıt
    Bilkent'i övüyorlar evet ama özel düşününce koç'un imkanları daha iyi değil mi Birde, nedir bu imkanlar bilgisi olan biraz açsa ? Özellerde imkanlar harika falan deniyor, BOUN ile Koç arasında kararsızlık yaşıyorum şu an, BOUN yerine Koç seçmemi sağlayacak kadar etkili mi bu imkanlar gerçekten ?

İstanbul'daki üniversiteleri tek tek gezmeyi düşünüyorum o kesin, ama doğudaki üniversiteler bile tanıtımda çok iyi şeyler söylerler bu yüzden tanıtımlarda söyleneceklere pek güvenemiyorum, galiba okuyanların ve mezunların durumlarına göre son karara varmak daha mantıklı

• questt Q kullanıcısına yanıt
    Labaratuvar imkanı,hoca kalitesi,yurtdışı ile olan bağı,senin fikirlerini geliştirebileceğin elverişli ortam,hızlı internet,altyapı ve program desteği.

Bunların hepsi bilkent'de var ama tabi istanbul'da okumak farklıdır.Oradakileri bilmiyorum ama bilkent sana bu imkanları sunuyor,ios ve android labları bile var bölümde.Uluslararası büyük bilişim şirketleriyle ortaklığı var ve ünilerle.Bunlar önemli etkenler.Microsoft konferans vermeye öğrencilerle tanışmaya geliyor.Bazılarını staja çağırıp iş veriyor amerikaya gönderiyor.Bunlar önemli şeyler,dünya'da tanınmak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.