Şimdi Ara

Bilgisayar mühendisi abiler/ablalar bi bakabilir misiniz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar aylardır kafamı kurcalayan bir konu için yaklaşık 10 dakika önce foruma kayıt oldum. Bilgisayar başında zaman geçirmeyi kendi çapımda kod yazmayı seven bir insanım. Savunma sanayisinde çalışmayı istiyorum. Ama okuduğum forumlarda vs bilgisayar mühendislerinin sürekli masa başında olduklarını söylüyorlar. Bu beni biraz sıkar açıkcası hareketli bir insanım. Hep masa başında mısınız? Alanın içinde olmak için galiba elektrik-elektronik/makine gibi mühendislikleri okumak gerekir ama o kadar ağır fizik beni sıkar açıkcası. Konuyla ilgili bilgisi olanlar aydınlatabilir mi?
    Not : Ortalama bir fen lisesinde lise 2ye gidiyorum. Daha yaşın küçük vs demeyiniz lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1dogaseven -- 16 Aralık 2020; 22:47:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çoğu beyaz yakalı iş masabaşındadır zaten, teknoloji çağındayız, fiziksel güç gerektirmeyen işler bilgisayarın karşısında olur, buna avukatlar bilr dahil.
  • Yirikalische kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Hep bilgisayar mühendisleri asosyaldir diye bir algı vardı. Bu beni biraz soğutuyordu. Dediğiniz şeyler aklıma yattı. İyi günler diliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.