Şimdi Ara

Bilgisayar mühendisliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşalar bu yıl bilgisayar mühendisliğine başlayacam. Şu iki laptop yeter mi yeterse sizce hangisini tercih etmeliyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Great Caesar -- 18 Eylül 2019; 20:34:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sadece bölüm için diyorsan ikisi de yeterli ama ram takviyesi yaparsan daha iyi olur. İkisi arasında ise her türlü Thinkpad diyorum ama oyun konusunda çok bir şey bekleme.
  • Peki thinkpadde numerik tuş takımı yok bu sorun oluşturur mu. Ve bu iki bilgisayar da i5 8. Nesil u işlemci var ama 4 çekirdekli u işlemci sorun yaratabilir mi. Yaratırsa şöyle bir modele yönelmem daha mı iyi olur. Bu arada cevabınız için teşekkürler.

www.monsternotebook.com.tr
    Abra A5 V15.3 15.6" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook
    https://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A5-V15-3.html

• Numerik tuş takımına çok alışkınsan en başta bir alışma sürecin olur sadece başka sıkıntı olacağını sanmıyorum. Bölümde o kadar ağır işlemler yaptırmayacaklar büyük ihtimalle o yüzden yeterli olacağını düşünüyorum. Ben Monster almamayı tercih ederdim kendi önyargılarımdan dolayı o yüzden Monster konusunda pek yardımcı olamayacağım. Thinkpad'i önermemin sebepleri de hem şarjı uzun süre dayanıyor ve hızlı şarj oluyor( şarj girişi type-c olması lazım), hafif bir bilgisayar ve klavyesi de kullanabileceğin en güzel laptop klavyelerinden ama kucakta kullanımdayken laptopa çok yüklenirsen ısı rahatsız edebilir.
  • Teşekkürler yardımlarınız için galiba thinkpadi alıcağım

• Rica ederim. Sen yine de bir süre araştırmaya devam et ama bence. notebookcheck gibi sitelerden karşılaştırmalara bak detaylı oluyor onlar.
  • Ben thinkpad'i aldım:D

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hayırlı olsun. Peki memnunmusun kardeşim

• İkiside götürür. Fakat bilgisayarı hep yanımda taşıyacağım diyorsan Thinkpad derim. Ayrıca w10'da para vermemiş olacaksın. Okulun microsoft ile anlaşması varsa, bedavan w10 alabilirsin.

Thinkpad'in 16gb ram versiyonu var ise ve bütçe yeterli ise onu da düşünebilirsin. Bu 8 gb ramli olanın yeteriz olacağını anlamına gelmesin.
  • Hocam hp aldım onun içinde de win10 var. Ben 15.6 inç alışık olduğumdan 14 inç bana küçük geliyor o yüzden hp den yana kullandım. Daha sonra da 8 gb ram eklendim mi beni rahat götüreceğine inanıyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.