Şimdi Ara

Bilgisayar Mühendisliği Hakkında Çok Acil Bir Soru Lütfen Yardımcı Olun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar benim sizden çok acil cevabını almam gereken bir sorum var ben ktü bilgisayar müh. 2. öğretimini tercih edeceğim fakat görünen o ki ingilicze hazırlık ve ingilizce dersler yok biliyoruz ki inglizcesiz bilgisayar mühdensiliği düşünülemez yani bu ingilizce eksikliğini kurs v.b programlarla kapatabilirmiyim yoksa hiç tercih etmemelimiyim lütfen bi fikir verin acil cevaplarınızı bekliyorum

• Up up up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dersler türkçe işlenir ama gerekli kelimelerin ingilizcesi de söylenir. Sana lazım olan kaynaklar ingilizce olacağı için mecburen öğreneceksin zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: yoktur

Dersler türkçe işlenir ama gerekli kelimelerin ingilizcesi de söylenir. Sana lazım olan kaynaklar ingilizce olacağı için mecburen öğreneceksin zaten.

Okul varken nasıl öğreneceğim okul varken kursamı gidecem

• Up uo

• quote:

Orijinalden alıntı: sefacomakli

quote:

Orijinalden alıntı: yoktur

Dersler türkçe işlenir ama gerekli kelimelerin ingilizcesi de söylenir. Sana lazım olan kaynaklar ingilizce olacağı için mecburen öğreneceksin zaten.

Okul varken nasıl öğreneceğim okul varken kursamı gidecem

2. Öğretimsin sabah kursa gidebilirsin, çalışacağım diyorsan da haftasonları gidebilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: sefacomakli

Merhaba arkadaşlar benim sizden çok acil cevabını almam gereken bir sorum var ben ktü bilgisayar müh. 2. öğretimini tercih edeceğim fakat görünen o ki ingilicze hazırlık ve ingilizce dersler yok biliyoruz ki inglizcesiz bilgisayar mühdensiliği düşünülemez yani bu ingilizce eksikliğini kurs v.b programlarla kapatabilirmiyim yoksa hiç tercih etmemelimiyim lütfen bi fikir verin acil cevaplarınızı bekliyorum

Ktü tıp İngilizce de ne oluyor. Altyapısı sıfırmış. 1 sene İng sonra dersler Türkçe boşuna 1 sene kayboluyo

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.