Şimdi Ara

bilgisayar mühendisliği hangi okulu seçmeliyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Karadeniz teknik, Muğla Sıtkı Koçman, Çanakkale Onsekiz Mart üniversitelerinden hangilerini seçmeliyim nedenleri ile birlikte yazar mısınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Lütfen yardımcı olun

• katü çok kötü bir okul genel anlamda orayi ele kafanda bence muğla %100 ingilizce ama egitimini bilmiyorum comüyede millet iyi diyor bence bu 2 isini araştır sakin teknik vs diye düşünüp katü deme
  • Sağol muğla 2009 da öğrenci almaya başlamıl ve hiç prof yok eğitimi yetersiz olabilir

• O piti piti yap.
  • Bu iş şansa bırakılmaz

• Up

• Up

• Katü seç kardeşim. nedeni sana diğer ünilere göre daha iyi mühendislik eğitimi verebilecek olması.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya siz kafayimi yediniz burda coluk çocuğun lafını dinleyip tercih yaomayin buraya sormayin birader . Adam KTÜ ye bilip bilmeden neler yazmis ustunzekali midir nedir

• Adam KTÜ kötü demiş aq gel kardeşim ÇOMÜyede gör ebeni

Git KTÜ yaz adam akıllı mühendis ol

• ben geçen sene araştırmıştım o sıralamalardaki bilgisayar mühendisliklerini. Sıtkı Koçman-18 mart şeklinde sıralamanı tavsiye ederim sıtkı koçmanın ing. olması büyük avantaj. Çanakkalede şehir ortamı var fakat muğlada üniversite merkeze 1 saat uzaklıkta ilçede yanında öğrenci köyü bulunuyor. Karar senin. Ktüyü bilmiyorum
  • Ben Muğla'da bilgisayar mühendisliği okuyorum Ktü ve Muğla Sıtkı Koçman'ı öneririm biri teknik üniversite diğerininde eğitim dili İngilizce, mezun olunca yurtdışına çıkmayı düşünürsen İngilizce eğitimin avantajı olduğunu söyleyebilirim onun dışında eğitim olarak çok farkı yok, birde prof. olmadığı için eğitimi yetersiz olabilir diye düşünmüşsün 70 yaşında teknolojiden habersiz bir prof. olacağına olmasın daha iyi, hocaların okuduğu okullara vb. bakarsanız boş hocalar olmadığını anlarsınız zaten.Muğla hakkında bilgi almak istersen bana sorabilirsin hocalar, dersler, şehir vb.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanctum009 -- 25 Temmuz 2017; 17:26:32 >
  • adam ktüye kötü demiş çomüyü önermiş bu neyin kafası arkadaş..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.