Şimdi Ara

BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ İÇİN İNGİLİZCE OKUMAK MI , TÜRKÇE OKUYUP DİL KURSUNA GİTMEK Mİ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi'nde Bilgisayar mühendisliği (%100) için ingilizce hazırlık okudum. Fakat Alanya çok pahalı bir şehir ve ilerleyen senelerde ailem zorlanacak. Sizce memleketimde ki Türkçe olan üniversiteye geçip artı olarak dil kursuna gitmem mantıklı olur mu ?. Bölümün ingilizce olması ne kadar fark eder ?. Benim düşüncem dil kursunda iyi bir ingilizce öğrenince bölümün çok sıkıntı olmayacağını düşünüyorum ve ingilizce bölüme gittiğim de derslerimi ingilizce alıcam fakat normal konuşma dilim ne kadar fark edicek bilmiyorum. Bu konuda görüşlerinize ihtiyacım var.

• Maalesef hocam Konya'da ingilizce olan üniversite yok. Peki Türkçe bölümde teknik İngilizce konusunu kendim halledebilir miyim çok zorlar mı ?. Şu an ingilizce okuyan bir kişiyle konuştum da o da eğer kendin ingilizceni geliştirirsen ingilizce bölümün çok farketmeyeceğini söyledi

• anladım çok teşekkür ederim dediğiniz gibi yapacağım. Peki bu işin diploma tarafına bakarsak ingilizce ve türkçe diploma çok fark eder mi sizce ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.