Şimdi Ara

Bilgisayar mühendisliği mi yazılım mühendisliği mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ileride diyelim bir program yazmak istiyorum-meslek olarak. Bunun için yazılım mühendisliğinimi okumalıyım yoksa bilgisayar mühendisliğimi? Her yerde bir şeyler yazıyor ama bir şey anlamadım... Lütfen yardımcı olun...

• Benim fikrime göre bilgisayar mühendisliği okuyup yazılım konusunda ise hem okulda öğrenerek hem de dışardan öğrenebildiğin kadar yazılım öğrenerek kendini geliştirmen daha iyi olur. Benim bu şekilde düşünmemdeki en büyük etken gerekli altyapıyı ve teknik bilgiyi de öğrendiğinde çok daha iyi bir yazılımcı olacağını düşünüyor olmam. Tabi bu senin geleceğin ile alakalı bir durum tamamen artılarını eksilerini düşünüp ona göre karar vermelisin.
  • Hocam amaç sadece yazılım yapmakmı? Öyleyse yazılım mühendisliği. Ama ülkemizde her iki bölümünde dersleri hemen hemen ortaktır pek fark yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konuda arkadaşlara bir çok defalar yazı yazdım.Forum iyi araştırılırsa göreceksiniz.Yazılım mühendisliği ve Bilgisayar Mühendisliği genellikle iki yıllık yazılım ve bilgisayar teknisyenliği ile karıştırılmaktadır.Dediğim gibi forumu okursanız bilgi alabilirsiniz.
  • yazılım mühendisliği de neymiş...

sana şöyle diyeyim 2 yıllık bilgisayar programcılığı var

bide 4 yıllık bilgisayar mühendisliği var

seçim yapamak çokta zor olmasa gerek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tıp mı bilgisayar mühendisliği mi?
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.