Bildirim
Bilgisayar öğretmenliği okumak mantıklımı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
İlerde simit satmak istemiyorsan okuma -
atanabilecek misin kendinde sor -
hem 13 senede atanmış diyon hem mantıklımı diyon evet hocam mantıklı aynen -
geçen sene puanım yıldız teknik e yetiyordu bilgisayar oğretmenligine ben okumadım egede yazılım mühendisliği okuyorum daha iyi bence üniversite zamanında vuruş istiyorsan ytü bile gidilir çok kız vardır o bölümlerde ama okul bitince twitterda hashtaglerin (#biliişime10binkadro) altına yazma ihtimalin çok yüksek -
Bu nasıl saçma bir mantık. Kız çok vardır ne demek ? O kızlar mı seni işe alacak ? Kız için üniye gidiyorsan hiç okuma sen zaten. Ayrıca ege de yazılım mühendisliği diye bir bölüm yok. -
kardeş ben sana mı dedim adama dedim niyeti neyse o olur bt öğretmenliği yerine trakyada bilgisayar teknolojileri ve bilişim sistemleri okumak daha mantıklı -
Ben de gitsin böte okusun demiyorum zaten. Sen diyorsun ki "şurda okuyorum ve orda kız var zamanında vuruş yaparsın." Şu iki şeyi söyleyerek saçmalıyorsun yani. -
hocam vuruş yaparsın ne koptum ya :D:DDD Allah da seni güldürsün :D -
hocam ünvieristeye sırf bunun için gidenler var ben o yüzden dedim -
En iyi bolum saglik bolumu atanmasan bile simit satmaz yine meslegini yaparsin bos kalmazsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
OKUMA...
SINAVSIZ ALIMDA BİLE KPSS PUANI 86'DIYDI...
ÖĞRETMENLİK RAHAT DİYE DÜŞÜNÜYORSAN, ATANAMAZSIN SONRA ÖZEL KURUMDA İŞE BAŞLARSAN AĞLATIRLAR ADAMIN ANASINI -
tıp okuyun bu kadar düşüneceğinize ya da diş
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Değil hiçbir öğretmenlik mantıklı degil öğretmen olmayın
Not kendim öğretmenim
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Ege de yazılım yok harbiden ne alaka egede yazılım -
quote:
Orijinalden alıntı: Et Ekmek Ketçap
tıp okuyun bu kadar düşüneceğinize ya da diş
tıp-dişe puanımız yetiyorda biz gitmiyoruz zaten hocam :D -
şu an hıc mantıklı değil:=)
-
Bilgisayar mühendisliğini kazanamadıysan ve yazılımda kariyer düşünüyorsan bence mantıklı.
-
müfredatta yazılımla ilgili pek bir şey yok. bu amaçla seçilirse istediğini alamaz.
-
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
hem 13 senede atanmış diyon hem mantıklımı diyon evet hocam mantıklı aynen
|
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- pencere kenarına silikon mu mastik mi
- topuzlu kilit yerine normal kapı kolu
- sevgiliye verilecek cezalar
- askere gidene ne denir
- eğer bir gün bana ihtiyaç duyarsanız size hiçbir şey öğretememişim demektir
- prompt mühendisliği
- para sayma makinesi bim
- kasım indirimleri ne zaman
- elektrikli bebek arabası
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X