Okuyanlar, okumuşlar var mı bilgi alabileceğimiz? Şu koca forumda vardır elbet birileri hadi toplaşalım. Öncelik bilgisayar programcılığında olsun ama puan yetmiyor mühendisliğe.
quote:
Orijinalden alıntı: 28 Mehmet Çelebi
Bizim arkadas vardi programcilik mezunu bilgisayar ogrt. girmisti
Öğretmenlik düşünmüyorum ben ya
Güncel. Hadi toplaşalım.
İyi toplaşmayın. Siz bilirsiniz. Kaybettiğiniz Bill Gates'e son bir kez bakın .s
400 küsür kişi almışlar DGS ile bilgisayar mühendisliğine. Riskli seçim, istemediğiniz üniversitenin bilgisayar mühendisliği de gelebilir. 2 yıllık bilgisayar okumanın bir manası yok dgs düşünmüyorsan onun da riski var 2 yıllık hiçbir unvan bir şey katmıyor. Meslek lisesinde verilen bilişim dersleriyle aynı dersler var.
quote:
Orijinalden alıntı: Kartal Tekmesi
400 küsür kişi almışlar DGS ile bilgisayar mühendisliğine. Riskli seçim, istemediğiniz üniversitenin bilgisayar mühendisliği de gelebilir. 2 yıllık bilgisayar okumanın bir manası yok dgs düşünmüyorsan onun da riski var 2 yıllık hiçbir unvan bir şey katmıyor. Meslek lisesinde verilen bilişim dersleriyle aynı dersler var.
400 iyi bile ben daha düşük bekliyordum. 4 yıllığa yetmiyor maalesef. dgs olmazsa 2 yıllık kpss deneriz oda olmazsa yapacak birşey yok
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme