Merhaba arkadaşlar. öncelikle birkaç gündür bilgisayarım ısınıyor ve kendi kendini kapatmaya başlıyor . merak ettim sizce resimdeki sıcaklıklar uygun mu? şuan bilgisayar ısınmadı ve tamamen boştaydı ancak oyuna girince ısınıp kapanıyor bu ısılar normal mi?
İşlemci fazla. Bi soğutucu takın veya macunu yenileyin.
Evet macunu yenilemeyi düşünüyorum bende aşırı ısınıyor . Sizce macun ısı artışını büyük ölçüde inidirir mi ?
Büyük ölçüde düşürmez de farkedilebilicek kadar ısıda düşüm olabilir.
Teşekkürler .
arkadaşlar termal macunu yeniledim ancak ısı gözle görülür şekilde azalmadı . birde bilgisayar beklediğinde aşırı derecede ısınmaya başlıyor yani bilgisayarın başından kalkıyorum aradan 5 veya 10 dakika geçiyor cpu sıcaklığı 69 derece olmuş fareyi elime alıyorum cpu sıcaklığı azalmaya başlıyor çok garip bir sorun var bu sorunun çözümü varsa yazarsanız teşekkür ederim
cpu ' nın miadı dolmuş olabilir.
anakartta bios sıkıntısı olmuş olabilir sıcaklıkları fırlatır böyle durduk yere yaşadım biliyorum.
Bilgisayar 1 ,5 senelik işlemcim amd fx-4100 3.6 ghz 1.5 senede miladı dolar mı? birde biosa girip bir ayar mı yapmam lazım bu sorunu gidermek için
Arkadaşlar yardım edin bilgisayarın başından kalkıyorum arkada hiçbir program açık değil cpu kullanımı %99 oluyo ancak fareyi elime alıp bir program açtığımda normale dönüp cpu kullanımı %1 falan oluyo nedir bu sorun?
virus olabilirmi ?
Son günlerde sadece torrent indirmesi yaptım ancak onu da her zaman yapıyorum burdan virüs olsa daha öncedeen olurdu diye düşünüyorum ... Ancak bir programla taratayım sorun düzelirse haberdar edeceğim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme