Şimdi Ara

Bilgisayar sıcaklığı normal mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. öncelikle birkaç gündür bilgisayarım ısınıyor ve kendi kendini kapatmaya başlıyor . merak ettim sizce resimdeki sıcaklıklar uygun mu? şuan bilgisayar ısınmadı ve tamamen boştaydı ancak oyuna girince ısınıp kapanıyor bu ısılar normal mi?
     Bilgisayar sıcaklığı normal mi?

• İşlemci fazla. Bi soğutucu takın veya macunu yenileyin.
  • Evet macunu yenilemeyi düşünüyorum bende aşırı ısınıyor . Sizce macun ısı artışını büyük ölçüde inidirir mi ?
  • Büyük ölçüde düşürmez de farkedilebilicek kadar ısıda düşüm olabilir.
  • Teşekkürler .
  • arkadaşlar termal macunu yeniledim ancak ısı gözle görülür şekilde azalmadı . birde bilgisayar beklediğinde aşırı derecede ısınmaya başlıyor yani bilgisayarın başından kalkıyorum aradan 5 veya 10 dakika geçiyor cpu sıcaklığı 69 derece olmuş fareyi elime alıyorum cpu sıcaklığı azalmaya başlıyor çok garip bir sorun var bu sorunun çözümü varsa yazarsanız teşekkür ederim
  • cpu ' nın miadı dolmuş olabilir.

anakartta bios sıkıntısı olmuş olabilir sıcaklıkları fırlatır böyle durduk yere yaşadım biliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cpu Isısı 95 Derece Normal Mi?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bilgisayar 1 ,5 senelik işlemcim amd fx-4100 3.6 ghz 1.5 senede miladı dolar mı? birde biosa girip bir ayar mı yapmam lazım bu sorunu gidermek için
  • Arkadaşlar yardım edin bilgisayarın başından kalkıyorum arkada hiçbir program açık değil cpu kullanımı %99 oluyo ancak fareyi elime alıp bir program açtığımda normale dönüp cpu kullanımı %1 falan oluyo nedir bu sorun?
  • virus olabilirmi ?
  • Son günlerde sadece torrent indirmesi yaptım ancak onu da her zaman yapıyorum burdan virüs olsa daha öncedeen olurdu diye düşünüyorum ... Ancak bir programla taratayım sorun düzelirse haberdar edeceğim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.