Şimdi Ara

Bilgisayara 2. El HDD Takmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
1
Favori
217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar elimde kullandığım wd green olan HDD artık sistemimi yavaşlatmaya ve donmalara,kitlenmelere sebebiyet vermeye başladı bilgisayarı kullanmamı engelleyen HDD yüzünden yenisi alacağım fakat bütçem çok fazla olmadığı için bir dostumdan wd blue 500 Gb HDD alacağım kısacası 2. el ben bu HDDyi bilgisayara taktığımda format atıp kullanabilecek miyim tek ihtiyacım olan bunun cevabı ve bilgisayarım 64 bit alcagım 2. dl hdd ise 32 bit win7 kurulu bir sistem arkadaşımla beraber format atıp kullanmayı düşünüyorum fakat baglantı noktalarını takıp çalıştırdiğımda olup olmayacagını çalışcağını bilmiyorum yardımını dokunanacak birisi var mı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• HDD yi sıfır bak, gerekirse SSD al.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaç lira bütçe var. Ona göre birşey söyleyelim. İkinci el olabilir ama sağlık durumu, kaç gün kullanıldığı vs. çok önemli. Yarı ömrünü tamamlamış bir hdd yi tercih etmemek daha iyi. Sendeki bilgisayarda hangi işletim sistemini ve modelini ücretsiz kullanıyorsan, usb ye onu indirip boot et ve yeni aldığın hdd ye kurulum yap. Yoksa ücretsiz kullandığın windows harici online lisanslama yapmaz microsoft.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop 2. Ssd takmak
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.