Şimdi Ara

Bilgisayara 2 kulaklık bağlama lütfen yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
22.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar usb girişli kulaklığım ve bir jak girişi bulunan bir kulaklıgım var. İkisine de ses gelmesini ve mikrofonlarından ses çıkmasını istiyorum. Kardesimle herhangi bir oyuna yayın açmayı planlıyorum yanyana. Fakat ne yaptıysam ya usbli kulaklıktan ses geliyor ya da jakli. Bunu nasıl çözebilirim lütfen yardım ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Bilgisayara İki Kulaklık Bağlama

Bir bilgisayara iki kulaklık bağlamak, aynı anda iki kişi tarafından ses dinlenmesi veya farklı ses kaynaklarını ayrı kulaklıklarda dinlemek isteyenler için kullanışlı bir çözümdür. Bu işlem, bilgisayarınızın ses kartı ve işletim sistemi tarafından desteklenen özelliklere bağlı olarak çeşitli yöntemlerle gerçekleştirilebilir.

Yöntemler:

• 3,5 mm Ses Jakı Ayırıcısı Kullanma: Bilgisayarınızda tek bir 3,5 mm ses jakı varsa, bir ses jakı ayırıcısı kullanabilirsiniz. Ayırıcı, bir tarafı bilgisayara bağlanır ve diğer tarafında iki 3,5 mm ses jakı bulunur. Her bir kulaklığınızı bu jaklara takabilirsiniz.

• USB Ses Kartı Kullanma: Bilgisayarınızda yeterli ses jakı yoksa veya yüksek kaliteli ses çıkışı istiyorsanız, bir USB ses kartı kullanabilirsiniz. USB ses kartları, bilgisayarınıza USB üzerinden bağlanır ve genellikle birden fazla ses jakı içerir. İki kulaklığınızı bu jaklara takabilirsiniz.

• Yazılım Kullanma (VoiceMeeter Banana gibi): Bilgisayarınızın ses kartı iki kulaklık çıkışını desteklemiyorsa, VoiceMeeter Banana gibi bir yazılım kullanabilirsiniz. Bu yazılım, sanal ses cihazları oluşturarak birden fazla ses kaynağını aynı anda yönlendirmenize olanak tanır.

Bluetooth Kulaklıklar için:

• Bluetooth Vericisi Kullanma: Bluetooth kulaklıklarınızı bilgisayara bağlamak için bir Bluetooth vericisi kullanabilirsiniz. Verici, bilgisayara USB üzerinden bağlanır ve Bluetooth sinyallerini yayınlar. Kulaklıklarınızı vericiye bağlayabilirsiniz.

• İki Bluetooth Cihazı Desteği: Bazı bilgisayarlar, aynı anda iki Bluetooth cihazına bağlanma özelliğine sahiptir. Bu durumda, kulaklıklarınızı doğrudan bilgisayara bağlayabilirsiniz.

Her iki kulaklıktan da ses alabilmek için ses ayarlarını yapılandırmanız ve ses seviyelerini ayarlamanız gerekebilir. İşlemler, kullandığınız yönteme ve bilgisayarınızın özelliklerine göre değişiklik gösterebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Böyle bir çoklayıcı işini görmez mi? USB-stereo jak çıkışlarında muhtemelen sadece birini kullanabiliyorsun. USB kulaklığım olmadığı için deneme şansım yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Realtek yazılımı ile dene usb değilde normal jak girişi ile denesene

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oklawa

Böyle bir çoklayıcı işini görmez mi? USB-stereo jak çıkışlarında muhtemelen sadece birini kullanabiliyorsun. USB kulaklığım olmadığı için deneme şansım yok.
    Hocam bilgim yok işimi görür mü ? Tek jak var bendeki bir kulaklıkta. Onun için de 2 jaklı çoğaltıcı alıcam. Onları da bu cihaza bağlarım usbyi de. Acaba ikisinden de ses girişi ve çıkışı sıkıntısız hallolur mu ne diyosunuz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: devulations

Realtek yazılımı ile dene usb değilde normal jak girişi ile denesene
    Nasıl yani hocam anlayamadım. Realtekle yaptım ayarlardan da 2 sesi aynı anda versini de yaptım, usb kulaklığımı jaka da geçirebiliyorum geçirdim ikisini aynı anda öne de taktım, birini öne birini arkaya taktım ne yaptıysam ikisinden aynı anda ses alamadım. Üstteki çoğaltıcı işe yarar mı sizce ?

• quote:

Böyle bir çoklayıcı işini görmez mi? USB-stereo jak çıkışlarında muhtemelen sadece birini kullanabiliyorsun. USB kulaklığım olmadığı için deneme şansım yok.
    Ve hocam bunda hem usb hem jak takılıyor mu usb girişini göremedim ?

• USB herhangi bir bağlantı içermiyor. 3.5mm girişi çoklayan basit bir alet bu..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

USB herhangi bir bağlantı içermiyor. 3.5mm girişi çoklayan basit bir alet bu..
    Hocam usbli kulaklıgı nasıl çalıştırabilirim o zaman bu aparatla.

• Th3mpo kullanıcısına yanıt
    Benim anakart msi, msi sitesinden realtek yazılımı indirdim.
    Şimdi benim kulaklık usb girişli birde hoparlör taktım ikisindende ses gelsin diye ama usb takılıyken bir türlü ses gelmedi bende normal jak girişinden taktım hoparlörüde arkaya taktım realtek ayarlarından üsttekileri seçtim diğer ayar kısmından hepsini seçtim öyle oldu birde öyle deneyin başka bir yöntemide vardır ama bilgim yok malesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devulations -- 9 Temmuz 2019; 9:15:3 >

• Bununla imkanı yok maalesef. Benim Bluetooth kulaklığımda 3.5mm jak girişi de var. Pili bittiğinde bu girişi ve birlikte gelen kabloyu kullanabiliyorum. Sizin kulaklıkta böyle bir imkan varsa kullanılabilir, eğer yoksa bu aparatı usb kulaklık için kullanamazsınız.

• Bende aynı durumdan şikayetçiyim. Bende baya araştırdım fakat böyle birşey mümkün değil sanırım. Mümkünsede benim bir bilgim yok açıkçası. Çoklayıcı dışında olmuyor. Çoklayıcıda USB'ye uyumlu olmuyor.

• Ses karti al,birini anakarttan digerini ses kartindan ver , daha once boyle bir konu acilmisti cooook eskiden,hatirliyorum,o elemanda iki muzik acip birini bir sistemden birini bir sistemden veriyordu bu yontemle yada bunun gibi biseydi tam hatirlamiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Mar00N

Bende aynı durumdan şikayetçiyim. Bende baya araştırdım fakat böyle birşey mümkün değil sanırım. Mümkünsede benim bir bilgim yok açıkçası. Çoklayıcı dışında olmuyor. Çoklayıcıda USB'ye uyumlu olmuyor.
    Hocam aklıma bir yol geldi, jaklı olan kulaklığı usb dönüştürü ile usbye çevirsek ve 2 usb kulaklık durumu olsa. 2 usb kulaklık ile acaba ses almamız mümkün mü ?
  • UP şunun çözümünü bulana duaları şelale edeceğim ya. Nasıl bir sıkıntıdır ne çoğaltıcı ile ne driverla nasıl çözülür bu ?
  • Voicemeter Banana programını kurup internetten ayarlama videolarını izlersen iki kulaklıktan da ses alabilirsin. Bir araştır istersen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH | equ*

Ses karti al,birini anakarttan digerini ses kartindan ver , daha once boyle bir konu acilmisti cooook eskiden,hatirliyorum,o elemanda iki muzik acip birini bir sistemden birini bir sistemden veriyordu bu yontemle yada bunun gibi biseydi tam hatirlamiyorum
    Ses kartı ile anakartı nasıl aynı anda çalarız?

• quote:

Orijinalden alıntı: bugragursoy

Voicemeter Banana programını kurup internetten ayarlama videolarını izlersen iki kulaklıktan da ses alabilirsin. Bir araştır istersen.
    Hocam valla olursa çok mutlu olucam deniyorum birazdan.

• Th3mpo kullanıcısına yanıt
    Kuramazsan pm at akşam eve gidince yardımcı olmaya çalışırım hocam. Ben kullanıyorum bu programı ve dediğin gibi 2 kulaklık + tv den aynı anda ses alabiliyorum :)
  • Usb olan ayrı seskartı olarak çalılıyor bu sebepten biri çalışırken diğeri iptal olur en kolay ve ideal çözüm usbyi iptal edip 2 tane 3.5mm kulaklık kullanman. Sonra da o yukarıda paylaşılan çoklayıcıyı kullanman

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.