Şimdi Ara

Bilgisayara format sonrası iphone backup

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bu sorun daha önce konuşulmuş olabilir, o yüzden bilen arkadaşlar bir link verirse sevinirim. Ben aradım bulamadım.

Bir süredir bilgisayara giremiyordum o yüzden formatlamak zorunda kaldım. Tabi bu sırada Itunes backup'larımı da kaybetmiş oldum. şimdi elimde içindeki uygulama/resim/video/contact/notes olan bir aipod touch ve 1 adet de iphone 4 var ve itunes'da bir şey eklemek güncellemek istediğimde içindekileri kaybedeceğim sanırım. Bunlardaki bilgileri nasıl kurtarabilirim ve itunes kullanmaya devam edebilirim?

resim ve video için aleti bilgisayara bağlamak yeterli, bunlar alınabiliyor. OK.
    Contact ve notes önemli, bunları kesin kurtarmam gerekiyor. Google sync, contacts'ı kurtarabilir? başka ne kullanılabilir?
    uygulamalar içindeki oyunların save dosyaları ile beraber kurtarılabilirse ne güzel olur.

Bir de ayrı ayrı uğraştırmadan bir kerede kurtarabilecek bir uygulama var mıdır?

Yardımlar için şimdiden teşekkürler.

• Baya bir sorunlu uyanmışın ama günaydın.

BU LİNK sana yardımcı olacaktır.
    Kly glsn
  • Teşekkürler, verdigin link faydalı görünüyor. İlk fırsatta deneyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turambar6

Teşekkürler, verdigin link faydalı görünüyor. İlk fırsatta deneyeceğim.

ewet ben denedim ve hallettim,gönül rahatlığıyla yapabilirsin
    yalnız iphonedaki müziklerin uçabilir onu söyleyim..
  • Aslında müzikler uçmaz verdiğim linklerde de anlattığım gibi "Cucusoft ipad/iphone/ipod to Computer Transfer" Programı ile kurtarabilirsin.

1. İtunesu aç ve bu işlem boyunca arka planda açık kalsın.
    2. Programı çalıştır ve "Music" kısmına sağ tıkla ve oradanda "Export All Music" kısmına tıkla.
    3. "Export to itunes" seçeneğini seç.
    4. Çıkan penceredeki "Don't Show me Later" kutucuğunu tikle ve continue seç.
    5. İtunesa giden parçalarını büyük bir zevkle izle.
    Deneme sürümünde aynı anda 3 parça yapabilirsin. full sürümünü kullanmanı şiddetle tavsiye ederim. kly glsn.
  • ifunbox programını açın. Iphoneu seçip recover musicde start deyin. Bütün mp3le gelsin ve sadece seçip kopyalayın.
    Kontaklar silinmez, windows contacta yedek alınabilir. Fotograflara dokunmaz, yeni kurulmuş pcde transfer purchase ile uygulamalar da yedeklenir.
  • bu program gerçekten canavar gibi ancak ben müzikler için recover musicde start deyince mp3 leri sıraladı ama mp3 isimleri saçma sapan bir şekilde geldi. yani program kendisi randomize bir şekilde isim atamış durumda program arayüzünde..

belki sadece arayüzde böyledir deyip bir tanesini pc ye kopyaladım, arayüzdeki isimle kopyaladı pc ye program.
    bu kon uda ne yapabiliriz acaba?

program sürümü 1,4 ing ve türkçe versiyonlarının her ikisinde de bunu yapıyor. ( benim sistem Win7 64bit)

quote:

Orijinalden alıntı: myfranco

ifunbox programını açın. Iphoneu seçip recover musicde start deyin. Bütün mp3le gelsin ve sadece seçip kopyalayın.
    Kontaklar silinmez, windows contacta yedek alınabilir. Fotograflara dokunmaz, yeni kurulmuş pcde transfer purchase ile uygulamalar da yedeklenir.

• quote:

Orijinalden alıntı: kocaballi

bu program gerçekten canavar gibi ancak ben müzikler için recover musicde start deyince mp3 leri sıraladı ama mp3 isimleri saçma sapan bir şekilde geldi. yani program kendisi randomize bir şekilde isim atamış durumda program arayüzünde..

belki sadece arayüzde böyledir deyip bir tanesini pc ye kopyaladım, arayüzdeki isimle kopyaladı pc ye program.

program sürümü 1,4 ing ve türkçe versiyonlarının her ikisinde de bunu yapıyor. ( benim sistem Win7 64bit)

quote:

ifunbox programını açın. Iphoneu seçip recover musicde start deyin. Bütün mp3le gelsin ve sadece seçip kopyalayın.

Aslında o isimler apple'in verdiği isimler. Geri atıldığında iphoneda normal gözükmeleri çok muhtemel.

• yani diyorsunuz ki, siz mp3 leri pc ye kopyalayın, sonra tekrar iphone atınca isim yine orjinalindeki gibi olacak.. doğru mu anlamışım acaba...

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kocaballi

bu program gerçekten canavar gibi ancak ben müzikler için recover musicde start deyince mp3 leri sıraladı ama mp3 isimleri saçma sapan bir şekilde geldi. yani program kendisi randomize bir şekilde isim atamış durumda program arayüzünde..

quote:

Aslında o isimler apple'in verdiği isimler. Geri atıldığında iphoneda normal gözükmeleri çok muhtemel.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.