Şimdi Ara

Bilgisayara Kaç Harici Disk Takılır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarı chia mining amaçlı kullanıyorum.

i3 10100 İşlemci

Asus Tuf B460 Anakart

Samsung 1 TB Evo Plus * 2 Adet M2

750 W Power

Thermalltake W200 Bilgisayar Kasası

8 * 2 DDR4 3000 Mhz Ram

34 adet WD Element Harici Disklerim var. Her biri 5 ila 14 TB kapasite arasında... Toplamda (306 TB). Yeni HDD lerimle birlikte 1306 TB olacak.

Bu 34 adet diski 16 port USB 3 sata çoğaltıcılar ile taktım.

Dün 100 adet 10 TB WD Element siparişi verdim.

Chia Madenciliğinde kapasite arttıracağım.

Benim dersim mevcut 34 adet harici disk gayet güzel çalışıyor.

usb 3 sata çoklayıcılar ile yeni gelecek 100 adet diski de sıra ila ekleyeceğim.

İnternette her yeri araştırdım ama bir bilgisayara kaç adet harici disk takılır bulamadım.

windowsda sürücü problemim yok. Disk Yönetiminden her diske ayrı isim verdim. WD001 , WD002, WD003 diye gidiyor.

Bu elimdeki sistem e göre anakart, işlemci kaç adet harici disk takılır. Sınır var mı? İşlemci 34 disk için %15 lerde geziyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scragga -- 18 Ocak 2022; 13:7:47 >

• Harici hdd ler gücünü anakarttan almadığı sürece usb arayüzünü veri iletimi için kullanırsa herhangi bir üst sınır yok bildiğim kadarıyla ama illa ki veri iletiminde ara ara kopmalar yaşanabilir diye tahmin ediyorum.

• Windows sürücü harfi sınırı 26, teoride USB cihaz sınırı 127 fakat pratikte 90-95 civarının üzerine çıkılabileceğini sanmam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.