Şimdi Ara

Bilgisayarda fan çalışmıyor ekran ve ses yok!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bugün aldığım Quad Core Anakart ve İşlemciyi taktım. Işığı yanıyor, fan çalışıyor ama ekranda hiç bir şey yok, bip sesi yok. Ramleri söküyorum ramsiz çalıştırıyorum yine hiç bir ses ve görüntü yok. Ramsiz çalışınca gelmesi gereken bip sesi gelmiyor. Sorun nedir acil yardum lütfen!!!

• pc de işlemci sorunu varsa neyi sökersen sök biiip sesini alamazsın kardeş işlemcide bi problem olabilir
  • Ses vermiyorsa kasa, işlemci sorunu vardır, ya da eksik bağlantı vardır. Bence baştan bir kontrol et. Sistem özelliklerini yazarsan daha rahat yardımcı olabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thetrooper00 -- 10 Nisan 2009; 14:07:04 >
  • anakartın aldığın işlemciyi destekliyor muydu? (muhtemelen araştırarak almışsındır ama yine de sormalı)

bunun haricinde arkadaşların yaptığı tavsiyeleri göz önünde bulundur. çıkartıp yeniden tak. pinlerine hasar vermediğinden emin ol. eski işlemci elindeyse hala onu tekrar takarak kontrol et. destek varsa her şeyi yaptığından da eminsen eski işlemcide bios güncellemesi yapmayı dene. sonra yeni işlemciyi tak.

hiç bir şekilde çalıştıramazsan işlemciyi aldığın yere danış. gerekirse kasayı götür. sorunu onlar da görsünler. işlemci arızalı ise değiştirme yoluna gidersin en fazla.

bu arada kasa hoparlörü de takılıdır sanırım. sormadan edemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teyology -- 10 Nisan 2009; 18:33:06 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.