Şimdi Ara

Bilgisayarda yavaşlama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Casper marka notebook'um arıza çıkardı ve ben de asus marka yeni bir tane aldım. Ancak önceki bilgisayarda kalan bilgileri almak için notebooktan sabit diski alıp harici disk yapan aparata taktım ve onu da yeni bilgisayara takıp bilgileri aldım. Ancak bunu yaptıktan hemen sonra bilgisayarda bir yavaşlama oldu. Ben de bilgisayarı kapatayım dedim ve güncelleme istedi. Güncelleme yüzde 12'de kaldı ve yaklaşık 1 saat sürdü bu. Ben de güç düğmesine basılı tutup bilgisayarı kapatıp tekrar açtım. Tekrar açtığımda güncelleme çıkmadı bilgisayar açıldı. İlk açıldığında anormal derecede bir yavaşlık vardı ama şimdi fena değil. Yine de bir yavaşlık söz konusu ama. Aynı zamanda masaüstünde desktop.ini tarzı bir şey çıktı daha sonra bunu gizli dosyaları gösterme tiki ile kaldırdım. Bir şeyler ters gitti farkındayım ama ne bilmiyorum. Bilgisayar işinden çok anlamıyorum ona göre yardımcı olursanız sevinirim.

Bilgisayarımın özellikleri :

Intel core i5 7200u up to 3.1 ghz
    Nvidia Geforce 940mx 2 gb
    12 gb ram

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Advanced SystemCare kullanarak sisteminizi taratınız.

(Pro sürüm yapmayı unutmayın)
  • sistem boştayken görev yöneticisi değerleri nedir?
  • Advanced system care programını kurdum. Şu sıralar iyi gibi boştayken cpu genelde %0-2 arasında ancak ara ara 10 un üzerine çıkıyor. Bellek %25-29 aralığında. Normal midir sizce ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.