Şimdi Ara

Bilgisayardan çıt çıt sesi geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, ben yeni parçalar aldım

sadece ssd var ( ssd den gelmediğine eminim )

b450m k-ıı anakart

asus 2060 almıştım ( garantiye yolladım sesten dolayı ) iade parasıyla asus 3060 aldım. Fakat ses hala gelmeye devam ediyor, ekran kartının oldugu bölümden geliyor ses ama ekran kartını değiştirdim yine gelmeye devam ediyor sonuç olarak.

İlk aklıma gelen anakartın üstünde ucuz malzemeler olduğu? yani kompasatörlerden geliyor olabilir anakartın üstündeki ama emin olamadım.

Videosunuda koyuyorum, oyuna gelince çıt çıt şeklinde her saniyede bir geliyor ses.

edit: temiz format attım, bios güncelledim sorun devam ediyor

sorunun videosu

Arif Ulaş ERTUNÇyoutube
    7 Nisan 2022
    https://www.youtube.com/watch?v=s_WuWBYvmRg

yardımcı olabilecek varmı o kadar para harcadım bu sesten oyun oynayamıyorum resmen moralim çok bozuk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flakel -- 20 Nisan 2022; 14:46:6 >

• Bilgisi olan yok mu acaba

• asiri rahatsiz edici bir ses degil ki bana gayet normal geldi. stress test yap bi 5 dakika bakalim. eger bilgisayar kapanmiyorsa, kendini resetlemiyorsa vs. sorun yok. illa diyorsan bu sesten asiri rahatsizim vs;

ses ya anakarttan ya psudan geliyor. bir tanidigindan psu ödünc al, watt degerine vs. dikkat et. eger ses kesilirse garantiye gonder psuyu. ses devam ederse anakarti gonder garantiye.  

dedigim gibi oyle asiri rahatsiz edici bir ses degil, benim pcde de geliyor, 2 seneye yakindir kullaniyorum hiçbir sorunum da olmadi. moral bozacak bir sey yok, siz bi eski pclerdeki floppy drive sesini, disk test sesini duysaydiniz  

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.