Şimdi Ara

Bilgisayardan ses gelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Asus x550vx-xx147d bilgisayarım var windows 10 64 bit yüklü. Dün bilgisayarımda herhangi bir ses sorunu yoktu fakat bugün açtığımda hoparlörlerden ses alamadım. Kulaklık taktığımda bir problem yok. Driverları tekrar yükledim. Bir sürü ayar denedim fakat başarılı olamadım henüz. Format dışında bir öneri arıyorum.

• Belki bilgisayar hala kulaklık takılı sanıyordur. Format atmadan önce bir tane live CD ile bilgisayarı çalıştırıp bu farklı işletim sisteminde hoparlörden ses gelip gelmediğine bakmak sorunun kaynağını bulmaya yardımcı olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevenkul

Belki bilgisayar hala kulaklık takılı sanıyordur. Format atmadan önce bir tane live CD ile bilgisayarı çalıştırıp bu farklı işletim sisteminde hoparlörden ses gelip gelmediğine bakmak sorunun kaynağını bulmaya yardımcı olabilir.

Evet dediğiniz gibiydi sanırım, İlginç bir şekilde çözdüm kulaklığın jakını çıkartırken düz bir şekilde değilde kademeli olarak jak girişinin etrafındaki metal kısıma değdirerek yavaş yavaş çıkardım jak'ı bu şekilde elimle üste doğru bastırarak tutarken hoparlörden sesin geldiğini farkettim Realtek'in uygulaması açıldı otomatik olarak ve taktığınız aygıt neydi gibi bir seçenek vardı kulaklık işaretini hoparlör olarak değiştirdim ve şu anda bir sorun yok ancak sorun gider dediğimde hala Genel ses sürücüsündeki problem gözüküyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.