Şimdi Ara

Bilgisayardan Televizyona Görüntü Nasıl Aktarılacak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • DVI'dan (bilgisayar) HDMI'a (televizyona) bağlanmaya çalışıyorum ancak televizyon, masaüstünü görmesine rağmen görüntü uzamış olduğu için bilgisayarın ekranı televizyona göre solda kalıyor. Çözünürlüklerin hepsini denedim ama nafile. Ne yapmam gerekir lütfen yardım eder misiniz?

Şimdiden teşekürler.

• Kartın NVidia ise ekran kartının driverinden görüntü konumunu ayarlayabiliyorsun. Eğer ATI ise onda da vardır böyle bişey ama ben bilmiyorum.
  • Evet kartım NVIDIA. Bu ayarı kontrol panelinden mi gerçekleştirmem gerekiyor? Yoksa bu kartın sürücüsüne mi ihtiyacım var?
  • Driveri zaten yüklüyse saatin yanındaki simgelerden yapabilirsin.

---

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiGER001 -- 1 Kasım 2008; 20:31:16 >

• İlgin için çok teşekkürler arkadaşım ancak sorun bu tarz bir sorun değil sanırım. Kolay bir yol ile çözmeye çalıştım sorunu ama mutlaka başka bir çözümü de vardır diye düşünüyorum. Benim bulduğum çözüm, televizyonu "Bu benim ana monitörüm" seçeneğini işaretlemek oldu ama bu sefer de bilgisayar monitörüne veri gitmiyor. Her ikisine de aynı anda veri sağlamak mümkün değil mi acaba merak ediyorum. :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.