Şimdi Ara

Bilgisayarı bilenler yardım pls

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben bilgisayar almayı düşünüyorum.Ve çok kararsızım.Bilgisayara en fazla 1500 ytl verebilirim.Tabiki ne kadar ucuz olursa o kadar iyi.Aceba sli anakart ve 2 tane normal ekran kartı mı almak lazım yoksa sli almayıp 1 tane gto gibi güzel kart mı? Mönitör de almam gerekiyor.Benim bu konularda fazla bir bilgim yok overclock yapmayı bilmem. Bilgisayarda genellikle oyun oynayacam.Sizden rica etsem bir el atsanız da bana yardımcı olsanız bana sistem söyleseniz şöyle en fazla 1500 ytl ye? Anakart ne olsun monitör ne olsun ekran ne olsun ve diğer parçalar.Lütfen yardım edin....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MySTeRySToRm -- 27 Şubat 2006; 16:24:53 >

• Allahım bana da böyle bir müşteri ihsan eyle
  • AMD Athlon64 X2 3800+
    Epox 9npa+
    1024mb ddr400 Kingston
    monitor LG F700B koydum lcd mi bilemediğim için
    Sapphire X800GTo - Fireblade
    160gb Samsung Sata2

bunlar 1500ytl yaptı

klavye mouse kasa artık sen ayarla biraz daha kas en ideal sistem bu senin için

ille de kısıcam diyosan cpudan kıs
  • amd 3400+**** dfı lan party *** leadtek fx7800gtx ya da atı X800 gto 2---- slıyı boşver olmaz o iş boşver anlattırma şimdi. 1*2 gb ram corsaırden seç bi model gerisi sana kalmış artık hadi eyw ---1500ü geçmez heralde
  • amd 3700+ san diego
    epox 9npa ultra
    2x1 gb twinmos
    x800gto fireblade
    hdd sata2 olmalı (boyutu kafana göre)
    monitör samsung 997df
    harika sistem olur..
  • anakartı 64bit almana gerek yok 64bitler sadece özel programları kullanırken performans veriyor yoksa oyunlarda bir numarası yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ARKADAŞLAR YARDIM!
    11 yıl önce açıldı
    Lütfen yardım...
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cynsure

anakartı 64bit almana gerek yok 64bitler sadece özel programları kullanırken performans veriyor yoksa oyunlarda bir numarası yok.

• quote:

anakartı 64bit almana gerek yok 64bitler sadece özel programları kullanırken performans veriyor yoksa oyunlarda bir numarası yok.

64 bit oyunlar 32 bite göre daha detaylı v gercege daha yakın.bilmiorum hiç 64 bitte oyun oynadın mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: speedyvg

quote:

64 bit oyunlar 32 bite göre daha detaylı v gercege daha yakın.bilmiorum hiç 64 bitte oyun oynadın mı?

hiç bir alakası yok dediğin olayın anakartın 64bit olmasıyla ekran kartı desen tamam ama anakarttan fazla bir şey bekleme.
    64 bit bilgisayarlar çok profesyonel değilseniz çok gerekli değil hoş artık hepsi 64bit çıkıyor fiyatlarıda düştü ama öyle bir ev kullanıcısı 64bitle 32bit arasındaki farkı anlayamaz.

• TEK EKRAN KARTI AL MONİTÖR 17 LG TAVSİYE EDERİM
  • quote:

Orjinalden alıntı: MySTeRySToRm

Arkadaşlar ben bilgisayar almayı düşünüyorum.Ve çok kararsızım.Bilgisayara en fazla 1500 ytl verebilirim.Tabiki ne kadar ucuz olursa o kadar iyi.Aceba sli anakart ve 2 tane normal ekran kartı mı almak lazım yoksa sli almayıp 1 tane gto gibi güzel kart mı? Mönitör de almam gerekiyor.Benim bu konularda fazla bir bilgim yok overclock yapmayı bilmem. Bilgisayarda genellikle oyun oynayacam.Sizden rica etsem bir el atsanız da bana yardımcı olsanız bana sistem söyleseniz şöyle en fazla 1500 ytl ye? Anakart ne olsun monitör ne olsun ekran ne olsun ve diğer parçalar.Lütfen yardım edin....

slı destekleyen anakart aldımı slı destekleyen ekran kartıda alman gerekiyor.senin dediğin o normal ekran kartları slı desteklemiyor.
  • imzamdaki sistem...yazıcı ve monitörü çıkar lcd monitör al aynı hesaba gelir dedim ki imzam kural dışıymış..Ne alakaysa allahım!Eski ve yeni sistemimi yazmıştım sadece

AMD 3700+San diego
    Epox K9NPA ultra anakart
    2*512 twinmos ram
    Sapphire X800gto2
    160 gb sata samsung

Benim sistemim de oyun için kuruldu...2-3 güne kadar biticek boardı bekliyorum şu anda..Aynı sistemi kullanan bir arkadaşa sordum oyunlarda çok ii performans aliomuş...Bence bunu al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aytürk -- 27 Şubat 2006; 23:05:20 >
  • quote:

yuh yani
  • bence bu iş çok karışık çünkü herkesin önerisi güzel ben imzamdaki sistemi tavsiye ediyorum gayet güzel
    bütün oyunları çok zevkli bi şekilde oynuyorum. ama illa ben parayı pc ye dökecem diyosan ekran kartını x1800xl gibi bişey alabilirsin. hayırlı olsun
  • arkadaşlar teşekkür ederim yardımlarınızdan dolayı sağolun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.