Şimdi Ara

Bilgisayarı düşürdüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Benim LG laptop'um var. Dün gece elimde taşırken düşürdüm. Laptobumun batarya ömrü bittiği için prize bağlı olarak çalıştırıyordum. Bu da fanin surekli çalısmasına neden oluyordu. Yine prize bağladım ve power tuşuna bastım. Power ışığı yandı fan çalısmaya basladi oh dedim sonra ekrana görüntü gelmedi. 5-6 saniye sonra fan çalısmayı durdurdu. Ben bu bilgisayarı servise versem sizce verileri alabilir miyim? Alamazsam hic gerek yok yeni laptop alacağım. Yardımınıza ihtiyacım var. Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• HDD bir sıkıntı yoksa tabiki alabilirsin , ancak sorun HDD kaynaklı mı emin olmak gerek
  • Dustugu belli oluyorsa kabul etmezler bence

• harddiskini sök sata ise herhangi bir masaüstü pc de sata ve ya ide girişlerinden bağla normal hdd gibi kullanabilirsin diğer şekilde 2.5 " lik hdd kutularından bul arkadaşında vardır belki onunla usbden takıp herhangi bir pc yada laptopta verilerine ulaşabilirsin.
  • En iyisi masaustu dusme derdi yok soyle oldu boyle oldu derdi yok leptobu yavrun gibi kucaginda bakman gerek oda insanin elinde degil pat diye dusuruyorsun ondan sonrada...............

• Cevaplarınız için çok tesekkur ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.