Şimdi Ara

Bilgisayarı LCD ye baglama sorunu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaslar laptopumu hdmi kablosundan full hd philips televizyonuma bagladıgımda renkler bozuk cıkıyo goruntu gayet net ama renkler bozuk kırmızı siyah olarak gorunuyo bu neyden kaynaklanır? baska kablo da kullandım bu sefer de desteklenmeyen video formatı diye bi yazı cıkıyo televizyonda ki daha once aynı kabloyla baglayabiliyordum ve hicbi sorunla karsılasmadım yardımlarınızı bekliyorum simdiden tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malcomgerenimo -- 3 Mart 2010; 12:33:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: malcomgerenimo

selam arkadaslar laptopumu hdmi kablosundan full hd philips televizyonuma bagladıgımda renkler bozuk cıkıyo goruntu gayet net ama renkler bozuk kırmızı siyah olarak gorunuyo bu neyden kaynaklanır? baska kablo da kullandım bu sefer de desteklenmeyen video formatı diye bi yazı cıkıyo televizyonda ki daha once aynı kabloyla baglayabiliyordum ve hicbi sorunla karsılasmadım yardımlarınızı bekliyorum simdiden tesekkurler

ATI Mi Nvıdıa mı ? kullanıyosunuz ?

HDMI 2 De deneyin,bağlantıyı..eğer olmazsa tekrar yazın buraya
  • nvidia 8600m ekran kartı kullanıyorum hocam hdmi 2 derken tam olarak ne kastettiginizi anlayamadım laptopta 1 hdmi girisi var lcd de 4 tane ve hepsini denedim ya desteklenmeyen video formato diyor ya da renkler bozuk. gerek nvidia nın control panelinde gerek windows un kendisinde renklerle onyadıgımda mavi yesil scala ile oynadıgımda renkler degisiyo ama kırmızı scalayla oynadıgımda hicbi sey olmuyo ve kırmızı siyah olarak gorunuyo ve anladıgım kadarıyla lcd de kırmızı renk yok. pc baglantısı dısında gayet normal. iki sey de kararsız kaldım ya laptopumun hdmi girisinde bi sorun var ya da yazılımsal bi sorun
  • arkadaslar yardım edecek biri yok mu ya format bile attım bi ise yaramadı yardımlarınızı bekliyorum
  • arkadasın anlattığı aynı sorun bendede oldu bunun çözümünü bulan yok mu ya..
  • abi hdmi girisinde sorun var dediler ben de sattım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.