Arkadaşlar sırf bu iş için üye oldum.konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum. Yardımınıza ihtiyacım var. bilgisayar işlerinden pek anlamıyorum ve anlamadığımı da kendi kendime kanıtlamış oldum. Daha alalı 1 yıl olan Windows 8 bilgisayarıma bir şey oldu kendine gelmedi,açılmadı. Windows 8 olunca epey karışık zaten.karşıma ingilizce çeşitli butonlar çıktı. ben de reset your pc butonuna tıkladım.ve devamında bilgisayar, satın aldığım zamanki halinden de eskiye sanırım fabrikadan çıkma haline döndü.işin kötüsü belgelerim fotoğraflarım filmlerim müziklerim her şey gitti. masaüstünde ve C klasöründe ne var ne yok gitmiş. yüklediğim programlar da gitmiş. D klasörü duruyor sadece.hemen bir bilgisayarcıya götürdüm çeşitli programlar yükleyip geri getirmeye çalıştı ama olmamış. bunları nasıl kurtarabilirim? kurtarılması mümkün mü?. belgelerim fotoğraflarım nasıl geri gelir.mahvoldum ben. çok üzgünüm.
yapabilcen tek şey pc nin hdd sini söküp başka bir pc ye takıp alttaki program ile taratman... R-Studio Network Edition programını full olarak indir(deneme sürümünde tam tarama yapamazsın) bununla tarat
quote:
Orijinalden alıntı: snop02
yapabilcen tek şey pc nin hdd sini söküp başka bir pc ye takıp alttaki program ile taratman... R-Studio Network Edition programını full olarak indir(deneme sürümünde tam tarama yapamazsın) bununla tarat