Şimdi Ara

bilgisayarı televizyona HDMI yerine başka bi kabloyla bağlayabilrmiyiz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarımı televizyona bağlamak istiyorum fakat HDMI kablom yok fiyatlarıda malum baya bi pahalı. bu yüzden ethernet kablosyla veya usb kablosuyla bağlamak istiyorm. film izlemek oyun oynamak için.
    etherneti direk bağlayınca televizyon görüyor fakat film felan izleyemedım.
    bunun için bilgisayara yükleyeceğim bi programla ethernet kablosunun HDMI görevi üstlenmesini istiyorum
    böyle bi program varmı?

• Aradığın türden bir çözüm yok malesef. Önereceğim çözümlerde HDMI den daha ucuz veya kaliteli olmayacaktır.
  • sırf öğrenmek amaçlı bilgilendirebilirmisin beni?
  • Televizyonun marka ve modeli nedir ?
  • sony kdl40ex500
  • Desteklediği codecler AVC/AVCHD/DivX/MPEG4
    Açmaya çalıştığınız film desteklemediği codec olabilir.
  • Ancak PC ile TV arasında baglantı kurarak yapabilirsin dedigini.HDMI dısında baska yöntemlerde mevcut ama pek bir fikrim yok..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cat-5 veya cat-6 dan görüntü yollamak çok daha pahalı donanım ister vga to lan adapter gerekir onunda bir seti 200-300 usd arası aten veya digitus da mevcut 10m slink hdmi 20tl al kullan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi posıtıve -- 20 Mayıs 2011; 19:16:22 >
  • Kendi televizyonum da direk vga cikisi vardi monitoro bagladigim kabloyu televizyon icin kullandim oldu.Bak televizyonun arkasina eger vga cikisi varsa istedigin gibi kullan direk sana buyuk monitor
  • Kablosuz ses ve görüntü aktarmayı kastettim, internette ürünler mevcut ama çok ucuz değil. Ayrıca bilgisayarın ve televizyonun destekliyorsa VGA kablo ilede bağlayabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: attractive_knight

Bilgisayarımı televizyona bağlamak istiyorum fakat HDMI kablom yok fiyatlarıda malum baya bi pahalı. bu yüzden ethernet kablosyla veya usb kablosuyla bağlamak istiyorm. film izlemek oyun oynamak için.
    etherneti direk bağlayınca televizyon görüyor fakat film felan izleyemedım.
    bunun için bilgisayara yükleyeceğim bi programla ethernet kablosunun HDMI görevi üstlenmesini istiyorum
    böyle bi program varmı?

5-10 tl hdmi kablo var
    pahalı mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.