Şimdi Ara

Bilgisayarı TV'ye Bağlamak(GIGABYTE)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkdaşalar elimde GIGABYTE FX 8800 GT ekran kartı var ve ben bilgisayarı tv ye bağlamak istiyorum.Ekrankartının kutusundan aşağıda verdiğim bir aparat çıktı galiba televizyona bağlama ile ilgili nedir nasıl kullanılır bir bilgisi olan varsa bana yardımcı olabilirmi? Başka bir yolu varsa onuda söylerseniz sevinirim. Birde tv markası SONY BRAVIA LCD TV 106 EKRAN.

• 3'lü çıkış veya s-video'dan çok iyi bir görüntü alamazsınız. o bağlantı biçimi lcd'den ziyade eski, tüplü tvler için. mesafe arttıkça bunlarda da aynı şekilde kayıplar oluyor. Benim bildiğim kadarıyla bravia'larda vga girişi var. hdmi ve dvi girişleri de olabiliyor. bilgisayarı yakınlaştırıp en azında vga bağlantıyı kullanmak sizin faydanıza olur.

bunlar içinse kablolar elektrikçilerde satılıyor. s video kabloları standarttır onlar için sorun olmaz ama üçlü giriş için iki ucu erkek kablo almanız lazım. ve yine tekrar edeyim 5-10m mesafe varsa metresi 1-2 ytl'ye alacağınız kabloyla baya kayıp olacaktır. hoş bir görüntü beklemeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Temren -- 11 Nisan 2009; 16:46:56 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.