Şimdi Ara

Bilgisayarım açılırken otomatik onarıma giriyor, bittiğinde yine aynı şekilde onarıma giriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, bugün bilgisayarım yük altındayken bir anda dondu ve kapatmak zorunda kaldım, açmaya çalıştığımda bu sorun ile karşı karşıya kalıyorum, 2 saat bekledim yazı gitti tam açılacak aha derken maalesef aynı şekilde yine yükleme yaptı hiçbir şey değişmemiş gibi. Bilgisayarcı format veya arıza tespite 50 lira istedi, sizden destek almak istedim 🙏 bana yardımcı olur musunuz, teşekkür ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kendin format at, makinen eski disketli sistemlerden değilse kolay iş.

• Hayır hocam sistemim iyi çok şükür ama bu sorun beni çok üzdü daha yeni aldım yani, ryzen 5 2600, rx590, 16gb ram, 500w psu ve asrock b450 anakart var, format atmak için ikinci bilgisarımdan yardım alıyordum ancak o da yanımda değil, bir flash bellek ile nasıl yapabilirim 🥺

• Harddisk arızalarında olur bu
    En iyi ihtimal root virüstür

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam ssd kullanıyorum, ssd de bu hata olur diyorsanız zaten M2 almayı düşünüyordum 🙏 sorun şuan en büyük ihtimal diskte galiba, bilgisayarda oyun bile oynamıyordum yani. Kesinlikle büyük ihtimal ssd de diyorsanız kötünün iyisi olacaktır benim için.

• SSD hangi marka model?

• Adata su630 hocam 👍

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eski pcde benimde oluyordu sorun harddiskten kaynaklıydı ama sonra kendi kendine çözüldü nasıl oldu bilmiyorum

• Merhaba,

sorunu çözdünüz mü bilmiyorum ama, bu yazılımsal bir sorun da olabilir.

virüs te buna yol açabilir. YÜklediğiniz bir program , girdiğiniz bir site nedeni ile Sistem dosyalarınız bozulmuş olabilir.

Temiz bir kurulum yapıp deneyebilirsiniz , veya bir windows usb ile başlangıç onarma yaptırıp denyebilirsiniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.