Merhabalar, bugün bilgisayarım yük altındayken bir anda dondu ve kapatmak zorunda kaldım, açmaya çalıştığımda bu sorun ile karşı karşıya kalıyorum, 2 saat bekledim yazı gitti tam açılacak aha derken maalesef aynı şekilde yine yükleme yaptı hiçbir şey değişmemiş gibi. Bilgisayarcı format veya arıza tespite 50 lira istedi, sizden destek almak istedim 🙏 bana yardımcı olur musunuz, teşekkür ediyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bilgisayarım açılırken otomatik onarıma giriyor, bittiğinde yine aynı şekilde onarıma giriyor
-
-
kendin format at, makinen eski disketli sistemlerden değilse kolay iş.
-
Hayır hocam sistemim iyi çok şükür ama bu sorun beni çok üzdü daha yeni aldım yani, ryzen 5 2600, rx590, 16gb ram, 500w psu ve asrock b450 anakart var, format atmak için ikinci bilgisarımdan yardım alıyordum ancak o da yanımda değil, bir flash bellek ile nasıl yapabilirim 🥺
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Harddisk arızalarında olur bu
En iyi ihtimal root virüstür
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam ssd kullanıyorum, ssd de bu hata olur diyorsanız zaten M2 almayı düşünüyordum 🙏 sorun şuan en büyük ihtimal diskte galiba, bilgisayarda oyun bile oynamıyordum yani. Kesinlikle büyük ihtimal ssd de diyorsanız kötünün iyisi olacaktır benim için.
SSD hangi marka model?
-
Adata su630 hocam 👍
eski pcde benimde oluyordu sorun harddiskten kaynaklıydı ama sonra kendi kendine çözüldü nasıl oldu bilmiyorum
-
Merhaba,
sorunu çözdünüz mü bilmiyorum ama, bu yazılımsal bir sorun da olabilir.
virüs te buna yol açabilir. YÜklediğiniz bir program , girdiğiniz bir site nedeni ile Sistem dosyalarınız bozulmuş olabilir.
Temiz bir kurulum yapıp deneyebilirsiniz , veya bir windows usb ile başlangıç onarma yaptırıp denyebilirsiniz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X