Şimdi Ara

bilgisayarım ekran kartım fazla ısındığı için kapanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayarım ekran k ısındığı için kapanıyor fanların temizliği vs yapıldı olanı anlatıyorum örneğin gta 5 veya cs go girdim diyelim pc aşırı ısınıyor bi anda ve ekranı kapatıyor ama fan ışıkları ve fan çalışıyor senırım res atıyo neden bu kadar ısınıyor olabilir sistemim su şekilde:
    sapphire rx 570 8gb ekran kartı
    amd ryzen 5 2600 3.4 ghz işlemci
    gigabyte b450m s2h anakart
    600w everest psu
    lütfen yadım!?

• sistemin ısı değerlerini aida 64 ile ölçmeyi deneyin
  • zeki1981 kullanıcısına yanıt
    ölçtüm zaten saçma bir şey ama 70 derecede kapanıyo 70 çok az kapanması için bence
    sizce niye
  • quote:

Orijinalden alıntı: ddxnk

ölçtüm zaten saçma bir şey ama 70 derecede kapanıyo 70 çok az kapanması için bence
    sizce niye
    ekran kartımı 70 olunca kapanıyor işlemcimi
  • Güç kaynağınız problem olabilir. Değiştirin onu. İyi ki bozulup başka bileşenlerinizi de bozmamış allah korumuş.
  • Güç kaynağından kaynaklanıyor olması muhtemel. Şöyle dandik markalara emanet etmeyin milyarlık sistemleri.
    Tahminim sistem yüke girince psu yeterli gücü kararlı bir şekilde sağlayamıyor, voltaj dalgalanmaları oluyor. Sonunda sistem kapanıyor. 500 Watt kaliteli bir güç kaynağı bile çalıştırır o sistemi. Güç kaynağı bulup deneme yapmanız gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeki1981

ekran kartımı 70 olunca kapanıyor işlemcimi

Alıntıları Göster
    ekran kartı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartım çok ısınıyor
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: zwanzig

Güç kaynağından kaynaklanıyor olması muhtemel. Şöyle dandik markalara emanet etmeyin milyarlık sistemleri.
    Tahminim sistem yüke girince psu yeterli gücü kararlı bir şekilde sağlayamıyor, voltaj dalgalanmaları oluyor. Sonunda sistem kapanıyor. 500 Watt kaliteli bir güç kaynağı bile çalıştırır o sistemi. Güç kaynağı bulup deneme yapmanız gerek.
    abi şimdi psu dan disun alırım problem ondan kaynaklanmaz boşuna masraf yapmıyim eminsen bi model atarsan sevinirim ben bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-809FC2E19

Güç kaynağınız problem olabilir. Değiştirin onu. İyi ki bozulup başka bileşenlerinizi de bozmamış allah korumuş.
    iyiki güç kaynağından eminmisiniz
    çok pahalı olmadan model atarsanız corona malum iş yok pek
  • bide şöyle bi problem var aşırı hızlı ısınıp soğuyor ama şöyle örnek forza horizon 4 deyım oynuyom normalde başka pc var benim asus rog strix rx 580 8gb li onda 55 65 derece arası bende ise 50 den başlıyo 10 dk olmadan 70 görüyor sonra alt+tab yapiom 50 derece düşüyo geri oyuna giriyorum hemen geri 60 fırlıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ddxnk -- 1 Haziran 2020; 12:15:27 >
  • quote:

bide şöyle bi problem var aşırı hızlı ısınıp soğuyor ama şöyle örnek forza horizon 4 deyım oynuyom normalde başka pc var benim asus rog strix rx 580 8gb li onda 55 65 derece arası bende ise 50 den başlıyo 10 dk olmadan 70 görüyor sonra alt+tab yapiom 50 derece düşüyo geri oyuna giriyorum hemen geri 60 fırlıyor
    arkadaşların dediği gibi everest dandik bir marka sen her durumda o psu yu değiştir.
    yüksek ihtimal psu dan kaynaklı sorunun ama değişse bile tekrar bakalım.

bütçeni bilmiyorum ama sana tavsiye psu budur.
    pahalı gelirse yaz alternatif bakalım.
    www.vatanbilgisayar.com
    COOLER MASTER MWE 80PLUS 750W 2xEPS, AKTİF PFC 120MM FANLI GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/cooler-master-mwe-80plus-750w-2xeps-aktif-pfc-120mm-fanli-guc-kaynagi.html

• zeki1981 kullanıcısına yanıt
    abi bana pahalı gelir 500 tl var bende sadece şuan buna ayıracak bütce
  • quote:

abi bana pahalı gelir 500 tl var bende sadece şuan buna ayıracak bütce
    www.vatanbilgisayar.com
    COOLER MASTER MWE 80PLUS 600W 2xEPS, AKTİF PFC 120MM FANLI GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/cooler-master-mwe-80plus-600w-2xeps-aktif-pfc-120mm-fanli-guc-kaynagi.html

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.